S10+ alacakken SE almanızda ne bileyim kıyaslamazdım bile neyse hayırlı olsun.Hocam ben de S10+ alacaktım ama abimin taş gibi 6S Plus’ı ile neler yaptığını görünce iPhone aldım
keşkede tercihini s10 plustan yana kullansaydın bende iphoneden geçtim samsunga çok kararsızdım ozamanlar iphone x falan çok modaydı bunu aldım iyikide almısım dedim sonra. tekrardan hayırlı olsun.Hocam ben de S10+ alacaktım ama abimin taş gibi 6S Plus’ı ile neler yaptığını görünce iPhone aldım
Evet çok haklısınız o telefonlar ne tablet sankiiphone se 1. Nesil kullanan biri olarak söylüyorum çok başarılı bir seri gerçekten. Zaten bu telefon küçük ekran sevenler ve iphone’un eski tasarımı sevenler için üretildi be ustam...
Sağ olunkeşkede tercihini s10 plustan yana kullansaydın bende iphoneden geçtim samsunga çok kararsızdım ozamanlar iphone x falan çok modaydı bunu aldım iyikide almısım dedim sonra. tekrardan hayırlı olsun.
Hocam benim kullanım alanlarıma daha uygun geldi bu, bir de ‘Abi ayfon yaa’.S10+ alacakken SE almanızda ne bileyim kıyaslamazdım bile neyse hayırlı olsun.
büyük telefon kullanınca küçük kullanamıyorsun birdahaEvet çok haklısınız o telefonlar ne tablet sanki
Samsung Galaxy S4 den S8+ a geçtiğimde vay be demiştim ekrana bak zevki artmıştı 6.7 inç 7 inç bence en idealiDoğrudur da dediğim gibi ben hep 5 inçlik alıyorum
yani kral iphone iphonede şuanda fiyatına baktım 4800 TL diyor şaka gibi. ekran gövde oranı falan zaten 2021 e göre 10 sene geride diyebilirim. Yani ne bileyim allah pişman etmesinEvet çok haklısınız o telefonlar ne tablet sanki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağ olun
Hocam benim kullanım alanlarıma daha uygun geldi bu, bir de ‘Abi ayfon yaa’.
Kişiden kişiye değişir be ustam...Samsung Galaxy S4 den S8+ a geçtiğimde vay be demiştim ekrana bak zevki artmıştı 6.7 inç 7 inç bence en ideali
Hocam eskiden hayranıydım bu tasarımın fakat en küçüğü olunca ailenin sana Samsung falan kalıyordu geneldeyani kral iphone iphonede şuanda fiyatına baktım 4800 TL diyor şaka gibi. ekran gövde oranı falan zaten 2021 e göre 10 sene geride diyebilirim. Yani ne bileyim allah pişman etmesin
Usta zaten bu seri bunun için var...yani kral iphone iphonede şuanda fiyatına baktım 4800 TL diyor şaka gibi. ekran gövde oranı falan zaten 2021 e göre 10 sene geride diyebilirim. Yani ne bileyim allah pişman etmesin
Benden çekinmeyin be ustam...Ustam demeyin korkutmaya başladınız hocam