Neler Yeni

Rehber iPhone SE 2020 Neden Alınmaz?

Yalnız Apple da iPhone 13'te 120 hz ekrana geçecek. Samsung şu anda o panellerin üretimine başladı. Menüdeki ve sosyal medya uygulamalarındaki akıcılık olayı çok fark ediyor diyorlar, kendim hiç 120 hz bir telefon kullanmadığımdan bilemiyorum.
Doğru deniliyor. Arkadaşımda S21 Plus var sosyal medyada sayfa geçerken yağ gibi akıyor benim iPhone a tekrar bakınca sanki biraz kasıyormuş gibi geldi. iPhone 13 Pro serisinde olacak 120hz sadece diye biliyorum.

Güzel ve bilgilendirici bir konu oldu, Apple Fanboy'ları kudursun.

Elinize sağlık.

Şu an 2000 liralık telefonlarda bile FHD ekran var iken 5000 liralık telefonun ekranı HD+.
Ekran küçük olduğu için çok sıkıntı olmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İPhone, 11 ve çoğu üst modellerine 60hz ekran koymuş üstelik.
Ne bu pc mi?
HZ konusuna neden deyindin?
Bu Nintendo 64'ün 64 bit olup pazarlama stratejisi yapması ile aynı android telefonlarda 90hz ekran olması.

Ne bu pc mi?
Bu Nintendo 64'ün 64 bit olup pazarlama stratejisi yapması ile aynı android telefonlarda 90hz ekran olması.
Her ne kadar küçük olsa da piksel yoğunluğu da düşük, kalitesiz bir ekran nihayetinde.

Ne bu pc mi?
Öyle deme pubg daha fazla kill alır 😂

Oo kavga var

Keşke haklı olmasan. Niye haklısın ki😡. Bi Iphone alayım demiştim vazgeçtim. Diğerlerine de para yetmez şimdi 8 nasıl? Şu an 6" Telefon kullanıyorum 8 plus daha mantıklı gibi ama çok uçmuş fiyatları

Geri