Neler Yeni

İPHONE SE alınır mı? ?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
apple karşıtı biri tarafından yapılmış boş bir konu bu konuyu ciddiye alan gitsin 2 yıl bataryası bitmeyen şayomi kullansın
SE kimi açıdan alınır kimi açıdan alınmaz diyip bitirelim.
Ama daha iyi bir şey beklerdim Apple'den.
Mesela bildiğim kadarı ile ekranı pek iyi dğeil o fiyattakilere oranla ve şarz kapasitesi daha az ancak işlemcisi o bütçede ezip geçiyor canavar gibi ve sosyal medya optimizasyonu mükemmel.
Ayrıca Apple hiç yeni tasarım denemiyor nedense neredeyse 10 nesil sonra değiştirdi tasarımını ve halen kamera yerini değiştirme , orayı burayı kısaltıp uzatma , kalınlaştırıp inceltme dışında ayı
11-12 ve 13 aynı gözümde
diğer taraftan 5s'den 8plus ve se'ye kadar aynı bir 10 farklı kaldı diyemeyeceğim bi kamerası farklıydı o da harcandı gitti.

şahin doğan

80+ Platinum

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
klasik apple fan boyusun kanka kesinlikle fiyatını hak etmeyen bir telefon.
Konuya giriyorum fakat eski tip iPhone kasası tercih edenler olabilir, veya kamera ve işlemci performansı isteyenler olduğu için iPhone alıyor olabilir.

Ha eğer adam kamera ve tasarım ile çok ilgisi yoksa sıkıntısız biraz daha düşük bütçeli Samsung - Oppo'lara bakabilir.

Benim kendi abim kullanıyor ve her yönde kullanıyor. Bataryası söylendiği kadar değil bence yani 1 gününü geçirebiliyor, abim gününün 4/1'i sosyal medya ile falan geçiyor genelde.

smsísmαíl

80+ Silver
Bataryası günü çıkarmaz gibi duruyor.
Performans açısından evet iyi olabilir ama batarya hayır.

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX

PalaDayı

80+
ne alakası var şimdi daha alınmama sebebi söylemeden alınmaz diyorsun bu da apple karşıtı bir cevap
Mesaj otomatik birleştirildi:

apple fiyatlarına göre
bataryasının maks ömrü 3 sene 3 sene sonra 80 lerde olur ekran desen rakiplerine göre alt düzey oyun oynanmaz şarjda oynarsan veya minimum instagrama baksan bile batarya çöp olur sadece iphone seviyorsan alınır

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,305
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
araba
ne alakası var şimdi daha alınmama sebebi söylemeden alınmaz diyorsun bu da apple karşıtı bir cevap
Mesaj otomatik birleştirildi:

şdne
apple fiyatlarına göre
alakası yok konuyu attım sebep olarak
ayrıca apple karşıtı değilim kendim iphone kullanıyorum zaten.

şahin doğan

80+ Platinum
bataryasının maks ömrü 3 sene 3 sene sonra 80 lerde olur ekran desen rakiplerine göre alt düzey oyun oynanmaz şarjda oynarsan veya minimum instagrama baksan bile batarya çöp olur sadece iphone seviyorsan alınır
batarya 2 yıl içinde 80 e düşerse apple ücretsiz değişiyor zaten

Top Bottom