Çözüldü✓ IPS panel ile VA panel arasındaki renk farkı.

Reaksiyon skoru
28
Yeni aldığım monitör (asus rog swift pg259qnr 360hz ) Daha önce kullandığım monitör (AOC c24g1 144hz).
Yeni aldığım üründe sıyahlar biraz sarartı gözüküyor fakat eski monitörümde renkler daha canlı siyahlar daha belirgin bir şekilde bu normal mi anlamadım,
bide yeni monitör ekran duz fakat ekrana baktığımda sağ ve sol dışa açılıyor gibi ?

va panel siyahları daha iyi verir normal bi durum. ben de curved dan flat a geçtiğimde aynı sorunları yaşadım. ekranın sağ ve solu aslında dışa açılmıyor da sana öyle geliyor, bir iki haftaya alışırsın

Yeni aldığım monitör (asus rog swift pg259qnr 360hz ) Daha önce kullandığım monitör (AOC c24g1 144hz).
Yeni aldığım üründe sıyahlar biraz sarartı gözüküyor fakat eski monitörümde renkler daha canlı siyahlar daha belirgin bir şekilde bu normal mi anlamadım,
bide yeni monitör ekran duz fakat ekrana baktığımda sağ ve sol dışa açılıyor gibi ?
Ips renkler daha canlıdır

Siyah ve beyaz renk konusunda va panel daha iyi , onun dışında diğer renklerde aşırı fark var diğer renkler konusunda ips tokatlıyor va ve tn paneli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,797
Üyeler
188,322
Son üye
onuruyn
Geri