Irkçılık hakkında düşünceleriniz neler?

Şu an Türkiye'de Türklerin sayısı Kürtlerin sayısından daha az.

Tek çocuk yap, refahın bozulmasın zihniyeti sonucunda herkes tek çocuk yaptı, ölenlerin yerine gelen olmadı. Ve son 29 yılda Türk nüfusu yarı yarıya düştü.

Kürt ailelerin 7-8 çocukları var ve son 20 yılda nüfusları en az 5 katı arttı.

20 sene önce Türkiye'de 7 Milyon Kürt yaşıyorsa, bu gün oldular 35 Milyon. 20 sene önce Türkiye'de 40 Milyon Türk yaşıyorsa, şimdi olduk 20 Milyon.

@Gravewormszr un da çocuğu olmadığından eminim. Savaş çıksa, sırtında 30 kilo sırt çantası ve elinde 5 kilo tüfek ile 30 metre koşsa, nefesi tıkanır ve yığılır yere. O çocuklar da o tüfeği alır elinden, bir yerine sokar dipçiğine kadar.

İşte bu nedenle barış şart. Artık çoktandır, yanlış zihniyet nedeniyle azınlığız. Palavrayla peynir gemisi yürümez.

Komiksin. 🤭

Kim oluyormuş milletine musallat ırkçı arkadaş

Arkadaş, kimseye hesap vermek zorunda değilim. Irkçılık hakkındaki düşüncelerimi belirttim. İyi geceler.

Uygunsuz Dil
Kimse burda ben saf Türküm saf kürdüm saf Çerkezim diyemez sebebi 1071 Malazgirtten beri birlikte yaşıyoruz kendisini saf ırk olarak ilan eden adamın aklından şüphe ederim boş ırkçılık Faso fiso yapmayın

Hepimizin kökeni aynı. Adem ve Havva. Yaşadığımız ortam ve iklime uyum sağladık, kimimizin rengi soldu, kimimizin derisi karardı.

Terör örgütünü desteklemeyen kürlerle sıkıntım yok ama Araplar olmasa da olurmuş

Bazen ırkçı olmak gerekir.

ırkçılık tercih meselesi değildir, ırkçı olunmaz. ırkçı olmak zorunda kalınır. sokağa çıkarsanız anlarsınız dediğimi. ırkçısınız diye ağlayan kim varsa geçmişini biraz araştırdığında terör sempatizanı çıkıyor. arap meselesine hiç girmemek lazım her anlamda kalleş bir toplum.
ben arnavut göçmeni bir Türküm, kendimi ulusal milliyetçi olarak tanımlarım. bir insanın kendine Türk diyebilmesi için safkan olmasına gerek yok. kendine ırkçılık yapıldığını iddia eden insanlar twitterda bu mevzuyu çok deşeliyor o yüzden özellikle belirttim. Atamın da dediği gibi ne mutlu Türküm diyene. bu vatana bayrağa saygısızlık etmeyen, saygı sevgi çerçevesinde yaklaşan kimseyle bir derdim yok.
Hepimizin kökeni aynı. Adem ve Havva. Yaşadığımız ortam ve iklime uyum sağladık, kimimizin rengi soldu, kimimizin derisi karardı.
mesele köken meselesi değil. hepimizin kökeni aynı olabilir ama kültürü aynı değil. insan istese de istemese de doğduğu büyüdüğü yerin kültürünü taşıyor. her kültüre uyum sağlamak zorunda değiliz kimse kusura bakmasın.

Son düzenleme:
Bana aşşırı saçma geliyor ırkçılık ben ayrımı kinimi şu bu ırk diyerek yorumlamam şöyle böyle insanlar diye karakter davranışlara göre yorumlarım bi ırk kötüde olabilir çokta olabilir ama hepsi asla anlamınada gelmez aralarından biri birileri çok iyide olabilir yani ırkçılık baya bi genelleme oluyor o yüzden aşşırı saçma o graweyide salla,sallayın geçin herşeyi en iyi ben bilirim ben ederim kafasında bomboş bir herif daha yazdını okumadan doğru düzgün türkçe yazamıyorsun diyip seni eleştirmiş hocam🤣 belkide okududa köşeye sıkışınca son çare onu kullandı

Arnavut kökenli Türk olmaz. Arnavut Arnavut'tur. Diliniz bile Türkçe değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,085
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35
Geri