işık hızı

Takyon

80+
Reaksiyon skoru
85
eger parcacık hızlandırıcı ile etkilesim kurarsak ne olur bizim biyerimizi delmesse

şanşın yok. allaha kavuşursun.

Kafasını parçacık hızlandırıcıya sokan adam yıllardır hayatta şuan rusyada bir köyde yaşıyor kafasında çok ince delğiğn geçtiği kısım felç yaşlanmıyor.

şanşın yok. allaha kavuşursun.
ne kadar dogru bilemiyorum insan genlerini isik hızına dayanacak sekılde degistirirsek ve parcacık hızlandırıcıda pozitif im atom ile carpısırsak ve o atomu istedigimiz gibi hareket ettirirsek zaman yolculugu yada isınlanma olur mu
Post automatically merged:

Kafasını parçacık hızlandırıcıya sokan adam yıllardır hayatta şuan rusyada bir köyde yaşıyor kafasında çok ince delğiğn geçtiği kısım felç yaşlanmıyor.
onu cogu kısı biliyor

H
ne kadar dogru bilemiyorum insan genlerini isik hızına dayanacak sekılde degistirirsek ve parcacık hızlandırıcıda pozitif im atom ile carpısırsak ve o atomu istedigimiz gibi hareket ettirirsek zaman yolculugu yada isınlanma olur mu

onu cogu kısı biliyor
Kütlesi olan hiçbir şey ışık hızına çıkamaz.

onu cogu kısı biliyor
öyle bir şey olmaz. atomlarımızın tam anlamıyla bir araya geleceğinin bir garantisi yok.

Ne b ilelim hem bilimsel bir şey konuşuyorsun hem fantezi kuruyorsun diyelim ki oldu atom filan çarpıştırınca neden ışınlanalım ki fisyon yada füzyon olup yeni maddeye dönüşürüz.
bu fantezi degil teorı bilmiyorsan konusma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,104
Üyeler
191,035
Son üye
Tiscard
Geri