Kutusuz olduğu için konteynera çok sığıyor. O yüzden maliyet açısından iyi.Ryzen 7 7800X3D işlemciye baktım kutulu 17.500 kutusuz 15.500 TL gozukuyor aradaki fark ne kutusuz gelince bölüyor bilgi verirseniz çok sevinirim
Stok fanı kullanmayıp yeni bi fan mı almam lazımİçinde stok fan var. Zaten bu işlemciye yetersiz.
Kutusuz olduğu için konteynera çok sığıyor. O yüzden maliyet açısından iyi.
Fanda olmayabilir o kutuda ben yanlış hatırladım.Stok fanı kullanmayıp yeni bi fan mı almam lazım
Anladım peki yolda bir sorun olmaz dimi gelirkenFanda olmayabilir o kutuda ben yanlış hatırladım.
Senin tray olarak alman lazım. Kule tipi fan ve ya sıvı soğutma alabilirsin.
Tabi ki sorun olmaz. Güzelce paketleyip gönderiyorlar.Anladım peki yolda bir sorun olmaz dimi gelirken
Tamamdır çok teşekkür ederimTabi ki sorun olmaz. Güzelce paketleyip gönderiyorlar.
AMD RYZEN 7 7800X3D TRAY 4.2GHZ 8 ÇEKİRDEK 104MB AM5 5NM İŞLEMCİ
100-100000910 - AMD RYZEN 7 7800X3D TRAY 4.2GHZ 8 ÇEKİRDEK 104MB AM5 5NM İŞLEMCİpckolik.com
Kutulu ambalaja girdiği için kitapçık, kutu, fan bir maliyet oluşuyor o yüzden. Fakat kutusuz olunca hem lojistik açısından firma daha çok gönderebiliyor hem daha az maliyet bindiği için uygun oluyor. Kutusuzlarda garanti yok diye biliyorum ama emin değilim. Daha doğrusu işlemci üreticisinden ziyade satan firma garantili oluyor diye biliyorum. Yanlış biliyor olabilirim.Ryzen 7 7800X3D işlemciye baktım kutulu 17.500 kutusuz 15.500 TL gozukuyor aradaki fark ne kutusuz gelince bölüyor bilgi verirseniz çok sevinirim
Satıcısı güvenilir olsun yeter Amd tray işlemcilerin desteğini distribütör’e bırakıyor garanti durumunda üzülmemek için güvenilir yerlerden alınRyzen 7 7800X3D işlemciye baktım kutulu 17.500 kutusuz 15.500 TL gozukuyor aradaki fark ne kutusuz gelince bölüyor bilgi verirseniz çok sevinirim
Bende kutusuz aldım kutu sadece satarken lazım olur kutuya o kadar para vermeye gerek yokRyzen 7 7800X3D işlemciye baktım kutulu 17.500 kutusuz 15.500 TL gozukuyor aradaki fark ne kutusuz gelince bölüyor bilgi verirseniz çok sevinirim