İşlemci kutusuz olursa ne olur

denizz21

80+
Reaksiyon skoru
28
Ryzen 7 7800X3D işlemciye baktım kutulu 17.500 kutusuz 15.500 TL gozukuyor aradaki fark ne kutusuz gelince bölüyor bilgi verirseniz çok sevinirim

değişen bir şey yok aynı işlemci sadece amdnin kendi kutusunda değil satan firmanın gönderdiği genelde küçük bir kutu olur onla gelir

Ryzen 7 7800X3D işlemciye baktım kutulu 17.500 kutusuz 15.500 TL gozukuyor aradaki fark ne kutusuz gelince bölüyor bilgi verirseniz çok sevinirim
Kutusuz olduğu için konteynera çok sığıyor. O yüzden maliyet açısından iyi.

Firmalar kutusuz yani Tray dediğimiz şekilde kutu masrafı olmadan toplu ithal edip yurtiçinde satışını yapıyor. Kutuludan farkı yok. Garanti durumları aynı şekilde devam eder.

Stok fanı kullanmayıp yeni bi fan mı almam lazım
Fanda olmayabilir o kutuda ben yanlış hatırladım.
Senin tray olarak alman lazım. Kule tipi fan ve ya sıvı soğutma alabilirsin.

Kutulu ambalaja girdiği için kitapçık, kutu, fan bir maliyet oluşuyor o yüzden. Fakat kutusuz olunca hem lojistik açısından firma daha çok gönderebiliyor hem daha az maliyet bindiği için uygun oluyor. Kutusuzlarda garanti yok diye biliyorum ama emin değilim. Daha doğrusu işlemci üreticisinden ziyade satan firma garantili oluyor diye biliyorum. Yanlış biliyor olabilirim.

Şöyle dostane bir bilgi daha vereyim. Sıfır ürün alma takıntısıyla alacaksanız burası biraz muallak kalıyor bence. Şöyle ki çalışan biri kendi bilgisayarındaki sorunlu veya sorunsuz işlemcisini size gönderilecek olanla değiştirse kim bilecek.. macun izi lekesi çok ağır yükte çalıştırılmadıysa da genellikle ayırt etmek zor olabiliyor. Tabi bu kötü bir senaryolu düşünce. Kesin böyle olucak, olur diye demiyorum. Lakin insiyatife açık bir konu.

Satıcısı güvenilir olsun yeter Amd tray işlemcilerin desteğini distribütör’e bırakıyor garanti durumunda üzülmemek için güvenilir yerlerden alın

Bende kutusuz aldım kutu sadece satarken lazım olur kutuya o kadar para vermeye gerek yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,504
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri