İşlemci macun değişimi sonrası ısı artışı

Nora

80+
Reaksiyon skoru
8
arkadaşlar sistemim 3060 12gb ryzen 5 5600 16 gb ram neyse dediğim gibi dün Thermal Grizzly Kryonaut kullandım geçen sefer aldığım macunla aynı kullandım valorantta neredeyse 90 dereceyi görüyordu bugünde bilgisayarcıdan farklı bir macun alıp tekrar tekrar denedim fakat ısı inmiyor çok koymusumdur diye az koydum olmadı az koydum diye çok koydum tekrardan olmadı lütfen help

arkadaşlar sistemim 3060 12gb ryzen 5 5600 16 gb ram neyse dediğim gibi dün Thermal Grizzly Kryonaut kullandım geçen sefer aldığım macunla aynı kullandım valorantta neredeyse 90 dereceyi görüyordu bugünde bilgisayarcıdan farklı bir macun alıp tekrar tekrar denedim fakat ısı inmiyor çok koymusumdur diye az koydum olmadı az koydum diye çok koydum tekrardan olmadı lütfen help
stok soğutucumu var?

hmm. bilmiyorum ama x123 işinizi görecektir

Stok fanın vidalarını sağlam sık. Montajında ya da macun da sorun olabilir. Bak kontrol et. Sağlam yaptığına emin ol.

sıktım hocam gayet sağlam şekilde bi yardım edebilecek biri olsa cok iyi olacak delirmek üzereyim 2 gündür aynı şekilde
Yani çıkar tekrar kontrol et bak. Sorunsuz yapılsaydı zaten bu sıcaklığı görmezdi.

Ekler

• masa.jpg
    masa.jpg
    183.8 KB · Hit: 60
hocam fanı doğru mu takmışım ondanda emin değilim açıkcası
Kule tipi olmadığı için ön arka şeklinde yanlış takamazsınız zaten. Sağ sol olarak diyorsanız onu tam anlayamıyorum. Önceden iyiyken şimdi böyle olduysa yapacak bir şey yok tekrar söküp takacaksınız. Fakat bu termal macunlar tek kullanımlık oluyor. Arada boşluk kalmaması gerekiyor. Üşenmeyin ve parasına kıyın yeni macun alın. Çünkü şu an tekrar söküp takınca sıcaklık düzelse bile muhtemelen ileride sorun olacaktır.

Kule tipi olmadığı için ön arka şeklinde yanlış takamazsınız zaten. Sağ sol olarak diyorsanız onu tam anlayamıyorum. Önceden iyiyken şimdi böyle olduysa yapacak bir şey yok tekrar söküp takacaksınız. Fakat bu termal macunlar tek kullanımlık oluyor. Arada boşluk kalmaması gerekiyor. Üşenmeyin ve parasına kıyın yeni macun alın. Çünkü şu an tekrar söküp takınca sıcaklık düzelse bile muhtemelen ileride sorun olacaktır.
hocam şuanlık 2 gr macunum var fakat yani bilmiyorum

macunu düzgün yayamamışsındır.

Ekler

• 17376526593183009191492304058680.jpg
    17376526593183009191492304058680.jpg
    1.9 MB · Hit: 59
Son düzenleme:
Geri