Neler Yeni

iss önerisi türknet netspeed

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
yarın vodafone taahütüm bitecek farklı bir iss istiyorum altyapım 80 mbps destekliyor şuanda türknet düşünüyorum ama çok fazla kötü yorum var
bir yandan övende var çok arada kaldım internetin yavaşlayıp hızlanması gibi olayları yaşamak istemiyorum türknet önerir misiniz?
ayrıca arkadaş referans kodu ile ilk ay ücretsiz oluyormuş galiba doğru mudur

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
yarın vodafone taahütüm bitecek farklı bir iss istiyorum altyapım 80 mbps destekliyor şuanda türknet düşünüyorum ama çok fazla kötü yorum var
bir yandan övende var çok arada kaldım internetin yavaşlayıp hızlanması gibi olayları yaşamak istemiyorum türknet önerir misiniz?
Türknette ikide bir internet kopuyordu, 50TL farkı kabullenip başka firmaya geçip taahhüt yapmıştım Türknetin zamları sayesinde hem türknetten daha ucuza geldi hem sorun falan yaşatmadı.

Türknet 300TL oldu bu arada.

Rulep

80+ Gold
Turknet kullanıyorum memnunum bir sorun olunca arayarak dönüş yapıyorlar ilgililer geçmek isterseniz davet kodumu verebilirim

Rulep

80+ Gold

Rulep

80+ Gold

AliFii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ali Fidancı
2015'ten beri Turknet kullanıyorum, sorun yaşadığımı söyleyemem. Hız düşmesi hiç yaşamadım veya hatırlamıyorum. Son 4 senedir yaşamadım ama eminim. Bulunduğum adreste max 74 mbit alabiliyorum, güncel değerim 71mbit. 8-10mbit arası upload alıyorum.
Eskiden "arkadaşını getir" kampanyasıyla 1 ay ücretsiz kullanıyordun fakat şu an sanırım 1 aylık ücreti 6 ayda indirim olarak veriyor.
Güncel faturası 299TL olduğu için acaba değiştirsem mi diye düşünüyorum. Gigafiber planlaması da yok sanırım bulunduğum bölgede.

Scioptic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
Umut Kürekci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2015'ten beri Turknet kullanıyorum, sorun yaşadığımı söyleyemem. Hız düşmesi hiç yaşamadım veya hatırlamıyorum. Son 4 senedir yaşamadım ama eminim. Bulunduğum adreste max 74 mbit alabiliyorum, güncel değerim 71mbit. 8-10mbit arası upload alıyorum.
Eskiden "arkadaşını getir" kampanyasıyla 1 ay ücretsiz kullanıyordun fakat şu an sanırım 1 aylık ücreti 6 ayda indirim olarak veriyor.
Güncel faturası 299TL olduğu için acaba değiştirsem mi diye düşünüyorum. Gigafiber planlaması da yok sanırım bulunduğum bölgede.
anladım yani 6 ay boyunca 250 tl ödüyorum

v3ttt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Hakan AĞCA
3 sene kadar Turknet kullanıyordum. Binadaki kendilerine ait cihazda sıkıntı çıkması sonucu sık sık internetim kesiliyordu. Bunu defalarda destek raporu açtım ve 1 2 gün içinde bir çalışan gelip kutularına bakıp kendi cihazlarının sorunlu olduğunu söyledi. Ama cihaz değişimi yapmadılar. Bende COMNET'e geçtim 3 aya yakın oldu. Türk Telekom alt yapısı kullanıyorlar ve şuanda sıkıntısız devam ediyorum.

ESHLON

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ESHLON
MHT83MR19BHG
buyrun davet kodum başvururken kullanabilrisiniz

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Yunus
Hocam Netspeed kullanıyorum 1 yıldır bende Vodafoneden geçiş yaptım 86 Mbps destekliyordu altyapım 75e sabitledik sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum.

Davet kodu ile 12 ay 10₺ indirim geliyor paylaşabilirim isterseniz.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,317
İsim
Semih Boran
Turkcell'in g-ponu var ise ona geçin. Yok ise ve Türksat kablo var ise ona geçin. Bu ikisi yok ise Türknete geçmenizi öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,397
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom