Neler Yeni

🔥 İstanbul'da suya %40 zam geldi !

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
İmamogluna inandık hata ettik, bu mal herife koskoca metropol emanet edilmez. Desteklediğim günlere lanet olsun

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Aynen kardeşim imamoğlunun suçu
Ne olursa olsun bütçeye ek kaynağı yurtdışından almamalıydı. Bu kadar dalgalı bir döviz borsası varken borcu kat ve kat artıyor İBB'nin. Zararı kapatmak için mecburen hiçbir yeni proje ve çalışmaya yönelemiyorlar. Hizmetlere zam yapıyorlar. Bütçe açığı vermemek için bu normal. Enflasyonun da büyük bir etkisi oluyordur elbette. Ancak ne olursa olsun dövizle borç almak, şu zamanda İBB yi batırmak için yeterli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
Şerefsizim seni engellemek için kendimi zor tutuyorum. Felaket tellalı gibisin. Nerde bir olumsuz haber anında bulup paylaşıyosun. İstanbul dakiler adına üzüldüm yakında diğer şehirler de aynı kaderi paylaşır diye düşünüyorum.
Evet bu konulara paylaşmam benim için vazgeçilmezdir,
Ülke'nin yaşadığı ve yaşayacağı tüm rezillikleri gösteriyorum ve yansıtıyorum ki bizler ile nasıl dalga geçilircesine yönettiklerine ve hayallerimizin, gençliğimizin çalındığına her zaman şahit olun ve bilin. Engel butonuna basman 1 saniyeni alır dostum 👍 Ayrıca her konuyu yansıtırım.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Evet bu konulara paylaşmam benim için vazgeçilmezdir,
Ülke'nin yaşadığı ve yaşayacağı tüm rezillikleri gösteriyorum ve yansıtıyorum ki bizler ile nasıl dalga geçilircesine yönettiklerine ve hayallerimizin, gençliğimizin çalındığına her zaman şahit olun ve bilin. Engel butonuna basman 1 saniyeni alır dostum 👍 Ayrıca her konuyu yansıtırım.
Ülkenin halini bilmeyen kaldı mı? Paylaştığın posta ve gelen yorumlara bak. Neden umutsuz vaka olduğumuzu gözler önüne serer nitelikte. Oksijene gelen zamı sen buraya yazmasan da ben bir sonraki ödememde anlayacağım zaten. ALIŞTIK KNKS dolar 50 lira olsun.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Çağatay
İstanbulda suya gelen zam ile büyükşehir belediye başkanını suçlamak beyinlerinizin ne kadar pırıl pırıl 0 km olduğunu gösterir. Belediye bakım araçları ne ile çalışıyor? Bakım onarım için kullanılan malzemelerin fiyatları sabit mi kalıyor? Ülke ekonomisi çok iyi gidiyor da belediye başkanı can sıkıntısından zam yapıyor zaten. Oy kullanmak için zeka testi şart.

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
787
İsim
Mert

Karl Dönitz

80+ Bronze
Şerefsizim seni engellemek için kendimi zor tutuyorum. Felaket tellalı gibisin. Nerde bir olumsuz haber anında bulup paylaşıyosun. İstanbul dakiler adına üzüldüm yakında diğer şehirler de aynı kaderi paylaşır diye düşünüyorum.
Türkiye'de iyi bir haber var mı sence?

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
edm321
Diğer şehirlerde fazla zam yapmazlar bence seçim yaklaşıyor malum mart mayıs gelsin bi ucuzluk olur seçimden dolayı :)

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,743
İsim
Orkun
Arkadaşlar yorumları okuyorum da iyi misiniz? Hani bu kafalara nasıl girebiliyorsunuz anlam veremiyorum. Başkan İmamoğlu tamam. Mecliste oy kullananlar kim? Bence bir bunu araştırın ondan sonra yorum yapın.

predator

80+ Silver
ibb'nin tüm kaynaklarını el alıp, bütçesini kısıp hatta hiç vermiyorlar. Bu konuda zam'ı savunmasamda adamların başka şansı yok.
En basitinden metro metrobüs gelirleri ellerinden alındı ve ek metrobüs için bütçe verilmedi almanyadan borç alındı.

rtxcan

80+ Bronze
Arkadaşlar yorumları okuyorum da iyi misiniz? Hani bu kafalara nasıl girebiliyorsunuz anlam veremiyorum. Başkan İmamoğlu tamam. Mecliste oy kullananlar kim? Bence bir bunu araştırın ondan sonra yorum yapın.
İmamoğlunun isteği bütün zamlara karsı cıktı akp-mhp kaolisyonu sadece 2 kere zam yapıldı buda 3.sü imamoğluna kalsa yuzde yuz zam yapar

Top Bottom