Üstüne gitseydiniz kolayca alırdınız diye düşünüyorum. Gerekli görüntüleri vs almışsınız. İstiyorsanız belki şimdi bile o görüntülerle THH'ye başvurabilirsiniz.
Hayırlısı olsun hocam. Ben de kolay kolay tercih etmiyorum o firmayı. Anca çok piyasa altı ürün olursa alırım. Bundan 2-3 yıl önce indirim olarak rakipsiz fırsatlar sunuyorlardı arada bir, şimdi o albenilerini de kaybettiler.Aylar
geçti hocam. Adamlar iade etmese gönderdiğim halde bana tekrar aynı ürünü emri vaki yapsalardi zaten başvurmayı düşünüyordum. O gün Allah'a hevale ettim bu firmayı duyunca artık kimseye tavsiye etmiyorum. Bir müşteri deyip geçtiler ama sayemde birçok müşteri kaybettiler kaybedecekler. Çevrem soruyor bir şey alacağı zaman teknoloji konusunda güven veren birisiyim bende bana yaptıklarını anlatiyorum yeri gelince. Ben kaybetmedim onlar kaybediyor kaybetmeye devam edecekler.
Genelde olmuyor. Bazen donanım arşiviyle vs. iş birliği olursa o zamanlar olabiliyor. Ama itopyanin bu tarz indirimleri çoğunlukla boş.nasıl yani özel bir indirim yok mu seçili ürünlerde?
Bende bunu bitcoin için söylemiştim çok pişmanım. Umarım sen olmazsın.Aklımdaki 5 bine düşerse alicam
Knka şart değil ki almam gerekmiyor sadece denk düşürse alabilir olmazsa olmasın zatenBende bunu bitcoin için söylemiştim çok pişmanım. Umarım sen olmazsın.
hadi bakalım 18 martta doğum günüm iyi bir şey kaparım inş