Bu hayatta aklındaki ile değil gönlündeki ile yaşarsın...Aklımdaki 5 bine düşerse alicam
Bu hayatta kısmet neyse onu yaşarsınBu hayatta aklındaki ile değil gönlündeki ile yaşarsın...
Mld SSD almayin aldırmayın 2 ayda ssd sağlıki %98 e düştüMLD olursa normaldir o indirim
500e 1tb aldıydım hocam nolursa olsun hdd nolursa olsun hdd'den iyidir benceMld SSD almayin aldırmayın 2 ayda ssd sağlıki %98 e düştü
Onu ben de aldım kullanıyorum memnunum. Logitech f710 da aldım ucuzdan ama o kendi indirimi değildi sanki? Donanım arşiv ayın ürünlerine özeldi herhalde.güzel indirim olabilir, geçen sene Razer Deathadder V2 yi 250 TL ye almıştım.
İyi fiyat gelmez diye bula bildiğim ucuz şeyleri alip geçtim şimdi bir ssd işlemci lazım bunları bekliyorum
Banada m2 yada normal SSD lazım ya güzel bir indirim yakalarsakİyi fiyat gelmez diye bula bildiğim ucuz şeyleri alip geçtim şimdi bir ssd işlemci lazım bunları bekliyorum
Geçtiğimiz yaz güzel indirimler gelmişti dediğiniz gibiBu markaya yazın bir şeyler oluyor harbi indirim yapıyor ama böyle kampanya dönemlerinde bayağı tırt.