Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya güvenilir mi??

saladegg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Yiğit Alıcı
Son zamanlarda bir kaç tane yorum gördüm itopya hakkında parçaların doğru gönderilmemesi veya kullanılmış parçaların gönderilmesi vb. sizce güvenebilirmiyim?

En İyi Cevap
Kullanılmış parçaların gönderilmesi imkansız gibi bir şey.
THH ve Mahkemeye başvurulduğunda firmanın aşırı büyük bir ceza yiyeceğinden şüphem yok.

Doğru gönderilmeme olayı İncehesap üzerinde de yaşanıyor. Karışıklık olması normal.
Eğer uygun fiyata bir ürün bulduysanız alın. Genellikle işlerini iyi yapıyorlar.

Benim 26.08'de aldığım Mouse 28.08'de elime ulaştı. Kargoda da sorun yaşamadım. İade sürecinde de olsun kargolama hakkında sorun yaşamadım (SSD İadesi yaptım).

Zaten güvenilir olmasa @Abdullah Hacıgül şimdiye kadar topladığı birçok sistemi oradan toplamaz, başka firma üzerinden toplardı.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Kullanılmış parçaların gönderilmesi imkansız gibi bir şey.
THH ve Mahkemeye başvurulduğunda firmanın aşırı büyük bir ceza yiyeceğinden şüphem yok.

Doğru gönderilmeme olayı İncehesap üzerinde de yaşanıyor. Karışıklık olması normal.
Eğer uygun fiyata bir ürün bulduysanız alın. Genellikle işlerini iyi yapıyorlar.

Benim 26.08'de aldığım Mouse 28.08'de elime ulaştı. Kargoda da sorun yaşamadım. İade sürecinde de olsun kargolama hakkında sorun yaşamadım (SSD İadesi yaptım).

Zaten güvenilir olmasa @Abdullah Hacıgül şimdiye kadar topladığı birçok sistemi oradan toplamaz, başka firma üzerinden toplardı.

Son düzenleme:
En İyi Cevap

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Evet güvenilir.Sadece gönderimde sorun yaşanabiliyor bazı zamana aralıklarında.

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,589
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Son zamanlarda bir kaç tane yorum gördüm itopya hakkında parçaların doğru gönderilmemesi veya kullanılmış parçaların gönderilmesi vb. sizce güvenebilirmiyim?
Güvenilir,öyle bir şey mümkün olamaz.

Sağlam gelirse sorun yaşamazsın ama bozuk ürün gelirse baya ugrastiriyorlar ve iade almıyorlar. Şahsen tüketici heyetine verdiğim kişilerdir kendileri.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Şikayet savar'a girin her siteden her konudan şikayet vardır.
Genel olarak işlerini güzel yapıyorlar.
Arada hataları olabiliyor tabii ki insanlar.

Recep_Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,362
İsim
Recep
Müşteri hizmetleri dışında itopya güvenilir

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Güvenilir sayılır hocam kendilerini düzelttiklerini düşünüyorum önceden çok sayıda şikayet vardı ama şuan bilemem.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Parça göndermeme gibi bişe olmaz güvenilir bir mağaza ama, müşteri hizmeti konusunda eksikler, ulaşmak istediğin zaman ulaşamıyorsun. :D yoğunluktan oluyor büyük ihtimal ama geliştiremiyorlar. İade ve Garanti biraz yavaş işliyor.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Yok babanın tüm kredi kartlarını boşaltırlar babanın üzerine illegal şirket açarlar üzerinizde ev araba dükkan tarla ne varsa alırlar evindeki kaleme kadar alırlar abdullah abi ise geçmiş olsun mektubu atar (!)

(Güvenilir tabii ki)

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
ibrahim ugur
abdullah abi pc topladı itopyada hazır sistem yaptı itopya güvenilmese yapmaz zaten çevremde itopya dan alışveriş yapanlar var sorun yaşamadı itopya güvenilirdir

Top Bottom