Neler Yeni

İtopya, İzmir Şubesi Açar Mı?

Başka Şehirlere Şube Açarlar

• EVET

Oylar: 7 15.2%
  • HAYIR

Oylar: 7 15.2%
  • BELKİ

Oylar: 32 69.6%

• Oy kullanan toplam üye
    46

HoYeon Jung

80+ Gold
İstanbula 2 tane daha açılacak
Benim bunu demem çok bilmişlik ve cahillik olacak sanki ama bence yaparlarsa kötü bir yatırım olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende zamanında bilgisayarımı İtopya'dan almıştım ama bi mağaza açmaları fena olmaz
Evet. Mesela büyük AVMlerde bir yer açabilirler diye düşünüyorum. Optimum, WEST PARK gibi büyük AVM'lerin birisinde şubeleri olmaları yeter sanki.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Benim bunu demem çok bilmişlik ve cahillik olacak sanki ama bence yaparlarsa kötü bir yatırım olur.

Evet. Mesela büyük AVMlerde bir yer açabilirler diye düşünüyorum. Optimum, WEST PARK gibi büyük AVM'lerin birisinde şubeleri olmaları yeter sanki.
Koruparka'da bekleriz o.O2

HoYeon Jung

80+ Gold
Koruparka'da bekleriz o.O2
XİAOMİ'den bahsedeceğim ama İTOPYA ile o kadar büyük bir markayı karşılaştırmak saçma gibi olucak. Bir videoda yetkili bir kişi XİAOMİ'nin 30-40'dan fazla şehire şube açacaklarını söylemişti. İTOPYA'nın 30-40 şehir değil de İzmir, Ankara, Bursa, Gaziantep, Konya gibi büyük şehirlere açmaları lazım diye düşünüyorum.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Şuan itopya mağazaları şehir merkezlerinden uzak beylikdüzü uzakta 1 saatte gidebiliyorum oturduğum yerden kadıköy de aynı daha iç tarafta açılabilir 1 tane daha bence.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,792
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ah bi de Samsun'a açsalar.
Her ne kadar İncehesaptan çok daha az sevsemde ara sıra çılgın kampanya olduğu zaman direk gidip alırım o güzel olur.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Her ne kadar İncehesaptan çok daha az sevsemde ara sıra çılgın kampanya olduğu zaman direk gidip alırım o güzel olur.
Samsuna gelmesi uzun sürer şahsen ben açmazdım öncesinde daha çok il var

Son düzenleme:

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
20210503_231747.jpg

Oğuz Kağan Ayhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Oğuz Kağan Ayhan
Arkadaşlar İTOPYA İzmir şubesi açar mı sizce? Sadece İstanbul şubeleri var. Bence İzmir ile Ankara gibi büyük şehirlere şube açarlarsa daha fazla para kazanabilirler ve çok sayıda müşteriye ulaşabilir. İnsanlar internete güvenemiyor. En çok satan site bile olsa bir önyargı oluşmuyor değil. Bende bazı yerlerde insanların yorumlarını okuduğuma göre insanlar İTOPYA'nın başka illerde şubesi açılması gerektiğini söylüyordu. Pek fazla hatırlamıyorum ama sanki bir ara bende bununla ilgili bir yazı okumuştum. Sizce ne kadar doğrudur ve açarlar mı?
inş antalya şubesi de açılır

HoYeon Jung

80+ Gold
Şuan itopya mağazaları şehir merkezlerinden uzak beylikdüzü uzakta 1 saatte gidebiliyorum oturduğum yerden kadıköy de aynı daha iç tarafta açılabilir 1 tane daha bence.
Doğrudur. Ben İzmir'de yaşadığım için pek bilgim yok hocam. Lakin size katılmıyorum ben. İstanbul'a 3. şubeyi açmak yerine başka bir şehire açabilirler diye düşünüyorum.

Evet, bazı parçalar gerçekten çok ucuz oluyor. Zaten benim isteme sebebimde bu. Özellikle RAM konusunda çok uygun fiyata satıyorlardı ama sanırsam o da artık geçerli değil. 300TL'ye 3000MHZ-CL16 RAM satılıyordu. Lakin şimdi 300TL'ye RAM bile yok :D . (İTOPYA'dan bahsediyorum)

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,558
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
bilemeyiz bence açmazlar.

HoYeon Jung

80+ Gold
bilemeyiz bence açmazlar.
Haklısınız kimse bilemez ama bence açarlar gibi ya. Hem daha fazla müşteri kazanmış olurlar diye düşünüyorum. Ya da şöyle bir şey yapabilirler. Mesela bir şirket ile anlaşacaklar ve her ''büyük'' şehirde en azından teknik servis vs. olacak. Büyük şehir dediğimde pek emin değilim ama yani Osmaniye'ye de açmasınlar tabii.

Top Bottom