Değişmediyse UPS kargo ile geliyorSelamlar, dün bu sistemi aldım itopya kargolama süreci ortalama kaç gün ve hangi kargo ile çalışıyor? Ayrıca ürünü alıp kullanan varsa memnuniyet derecesi nedir?
Alıntıyı görüntüle
benim bilgisayarımı da evde değilim diye kapı önüne koymuşlardı.Değişmediyse UPS kargo ile geliyor
UPS iyidir ben klavye aldığım zaman bile 2 kutuya koymuşlardı
İtopyanın kargo süreci ve teslimatı gayet iyi ben memnunum.Selamlar, dün bu sistemi aldım itopya kargolama süreci ortalama kaç gün ve hangi kargo ile çalışıyor? Ayrıca ürünü alıp kullanan varsa memnuniyet derecesi nedir?
Alıntıyı görüntüle
Değişmediyse UPS kargo ile geliyor
UPS ile hiç iyi anılarım yok, inşallah benzeri olmaz. Sonradan çok bozdu UPS, @Abdullah Hacıgül un kargo 22 günde gelmişDeğişmediyse UPS kargo ile geliyor
Sistemde montaj mevzuları var 4-5 gün normal bana göre ama gamepad için çok uzun süre araya resmi tatil, olumsuz hava koşulları girmediyseİtopyadan ayın ürünlerinde f710 gamepad aldım ve ürünü 5 gün sonra kargoya verdiler rezalet yani bence.
İtopya ciddi anlamda yoğun çalışıyor hatta Türkiye'de bilgisayar ve donanımlarının en çok tercih edildiği ve en çok satan mağaza olunca bu tür aksamalar olası geliyor banaCumartesi sipariş verdim, cumartesi ve pazarı saymasam bile ürünü çarşamba kargoladılar 3 gün bi gamepad için uzun bi süre çoğu yer aynı gün kargoya veriyor böyle ürünleri. Ha kargoya verdikden sonra 1 günde geldi netkargoyla.
Valla ben memnun kalmadım coronodan 1 hafta evdeydim gamepadle takılıcaktım raporumun son gününde geldiİtopya ciddi anlamda yoğun çalışıyor hatta Türkiye'de bilgisayar ve donanımlarının en çok tercih edildiği ve en çok satan mağaza olunca bu tür aksamalar olası geliyor bana
Valla ben memnun kalmadım coronodan 1 hafta evdeydim gamepadle takılıcaktım raporumun son gününde geldi
Bende bu ürünü aynı 3 ünde sipariş ettim yani pazar günü kargoya dün verildi bugün gelebilir sende geldimi geldiyse nasıl cevaplarsan sevinirimSelamlar, dün bu sistemi aldım itopya kargolama süreci ortalama kaç gün ve hangi kargo ile çalışıyor? Ayrıca ürünü alıp kullanan varsa memnuniyet derecesi nedir?
Alıntıyı görüntüle
ups kargo yapmaz ben evde uyuyordum gelmişlerdi adamlar geldiklerinin kanıtını hatta aradıklarının fotosunu bile attılar gecikme sorunları vardır onu kabul ediyorum ana ups kargo en kaliteli firmadır sizde bir sorun vardır upsde yoktur.benim bilgisayarımı da evde değilim diye kapı önüne koymuşlardı.