İtopya Kargo Süreci Hakkında

PokemonTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
712
Selamlar, dün bu sistemi aldım itopya kargolama süreci ortalama kaç gün ve hangi kargo ile çalışıyor? Ayrıca ürünü alıp kullanan varsa memnuniyet derecesi nedir?
Screenshot_2022-04-02-10-04-49-798_com.android.chrome.jpg

Selamlar, dün bu sistemi aldım itopya kargolama süreci ortalama kaç gün ve hangi kargo ile çalışıyor? Ayrıca ürünü alıp kullanan varsa memnuniyet derecesi nedir?
Alıntıyı görüntüle
Değişmediyse UPS kargo ile geliyor
UPS iyidir ben klavye aldığım zaman bile 2 kutuya koymuşlardı

İtopyadan ayın ürünlerinde f710 gamepad aldım ve ürünü 5 gün sonra kargoya verdiler rezalet yani bence.

İtopyadan ayın ürünlerinde f710 gamepad aldım ve ürünü 5 gün sonra kargoya verdiler rezalet yani bence.
Sistemde montaj mevzuları var 4-5 gün normal bana göre ama gamepad için çok uzun süre araya resmi tatil, olumsuz hava koşulları girmediyse

Cumartesi sipariş verdim, cumartesi ve pazarı saymasam bile ürünü çarşamba kargoladılar 3 gün bi gamepad için uzun bi süre çoğu yer aynı gün kargoya veriyor böyle ürünleri. Ha kargoya verdikden sonra 1 günde geldi netkargoyla.

Cumartesi sipariş verdim, cumartesi ve pazarı saymasam bile ürünü çarşamba kargoladılar 3 gün bi gamepad için uzun bi süre çoğu yer aynı gün kargoya veriyor böyle ürünleri. Ha kargoya verdikden sonra 1 günde geldi netkargoyla.
İtopya ciddi anlamda yoğun çalışıyor hatta Türkiye'de bilgisayar ve donanımlarının en çok tercih edildiği ve en çok satan mağaza olunca bu tür aksamalar olası geliyor bana

İtopya ciddi anlamda yoğun çalışıyor hatta Türkiye'de bilgisayar ve donanımlarının en çok tercih edildiği ve en çok satan mağaza olunca bu tür aksamalar olası geliyor bana
Valla ben memnun kalmadım coronodan 1 hafta evdeydim gamepadle takılıcaktım raporumun son gününde geldi

Valla ben memnun kalmadım coronodan 1 hafta evdeydim gamepadle takılıcaktım raporumun son gününde geldi
😆 Ha mevzu farklı tamam ben olsam ben de memnun kalmazdım kırk yılın başı raporum var onda da yoğunluk... Başladım yoğunluğuna falan

benim bilgisayarımı da evde değilim diye kapı önüne koymuşlardı.
ups kargo yapmaz ben evde uyuyordum gelmişlerdi adamlar geldiklerinin kanıtını hatta aradıklarının fotosunu bile attılar gecikme sorunları vardır onu kabul ediyorum ana ups kargo en kaliteli firmadır sizde bir sorun vardır upsde yoktur.

Geri