Benim daha öncesinde yenisini göndermişlerdi 2 haftayı buluyorDün kargo ile gönderdim az once teslim aldılar. İçine faturalarını ve bir kağıda sorunumu yazdım. Tahmini ne zaman elime ulaşır ?
Hocam okadar uzun surermi ? Bana eposta attılar 3ile5 gün diyolardıBenim daha öncesinde yenisini göndermişlerdi 2 haftayı buluyor
sen gönderdin 3-5 iş günüdür hocam o karar çıktı senin eline yenisi gelmesi anca işteHocam okadar uzun surermi ? Bana eposta attılar 3ile5 gün diyolardı
Hocam yenisine gerek yok bence tamir ederler çünkü sorun kabloda. Kabloyu değistirirler bencesen gönderdin 3-5 iş günüdür hocam o karar çıktı senin eline yenisi gelmesi anca işte
benim scroll sıkıntılıydı yenisi geldiHocam yenisine gerek yok bence tamir ederler çünkü sorun kabloda. Kabloyu değistirirler bence
ben itopya ile konuştuğum zaman haftasonları dışı 20 gün demişlerdi bana ama benim ki ram değişimiydi 20 küsür güne yaklaşıyordu 17 18 gün sonunda aradılar ama hiç bir şey demiyorlar biz sizi arayacağız diyorlar e posta atmamışlardı aradılar ben de aldım ramleri aynı olur mu bilmem ama benim itopya ile beklemem böyleydiDün kargo ile gönderdim az once teslim aldılar. İçine faturalarını ve bir kağıda sorunumu yazdım. Tahmini ne zaman elime ulaşır ?
Hocam vektorunu aradım oda itopyayı ara dedi.itopya göndermenize gerek yoktu direk kendi garantisine gönderirseniz daha hızlı olur işiniz.
onlarda servise göndermişler.
sen direk servisine gönderebilirdin.
mouse ve klavyelerde tamir olmuyor msi ve steelseries markalarında böyle deneyimim oldu servise bırakıp yarım saat içinde mail olarak değişim belgesi gönderdiler.
itopya arayıp ürünü gönderip göndermediğini sorman lazımHocam vektorunu aradım oda itopyayı ara dedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 Hafta oldu tahmini ne kadar daha sürer ?