Neler Yeni

İTOPYA SİPARİŞ İŞLEMLERİ

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ÖmerAcar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer acar
Aynı sorunu bende yaşadım ödeme işlemini tamamlamama rağmen siparişlerim bölümünde herhangi bir siparişim gözükmüyor. Video yayınlandıgı an videoyu bile izlemeden sipariş verdım ama görünürde hiçbir şey yok benden 2 saat sonra stoklar bitti erkenden ödeme yapmama rağmen yine benden sonra işlem yapanlar önüme geçmiş oldu. Teşekkürler itopya yine yaptın yapacağını... @Abdullah Hacıgül

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kankam hemen firma suç atmayın onaylama 1-2 gün sürüyor daha beklemeden hemen burada rezil mezil yazmayın bunu yapınca siz rezil duruma düşüyorsunuz.

Aragon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
Los Angeles / The United States of America
İsim
Hasan
İtopya bu konularda biraz geride maalesef.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Geri olmakla alakası yok daha bugün sipariş vermişler IBAN'a parayı kaç saat önce geçtiniz de bu kadar erken 'rezil' eleştirisi yapıyorsunuz
İtopya bu konularda biraz geride maalesef.

hakanoncul9

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,090
İsim
Hakan Öncül
Instagram
hakanoncul9
Steam
https://s.team/p/cnrp-vkvb/KJTNGHKW
Twitter
hakanoncul9
Discord
https://discord.gg/w4BaEHcVg3
abdullah gibi kaliteli birinin itopyayla calısmasına hayret ediyorum ya

ÖmerAcar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer acar
Kankam hemen firma suç atmayın onaylama 1-2 gün sürüyor daha beklemeden hemen burada rezil mezil yazmayın bunu yapınca siz rezil duruma düşüyorsunuz.
Pazartesi kargoya verilecek yazmışlar neyin 1-2 gün işlem süresi acaba konuya pek hakım degılsın anladıgım kadarıyla

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
abdullah gibi kaliteli birinin itopyayla calısmasına hayret ediyorum ya
Kardeşim her markadan herşeyi alamaz bu işlerin bir sözleşmesi var ne ile çalışacak ? Wish,birxy ile mi .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pazartesi kargoya verilecek yazmışlar neyin 1-2 gün işlem süresi acaba konuya pek hakım degılsın anladıgım kadarıyla
Hakim değil miyim .d 3 ay içerisinde 5000-6000TL alışveriş yaptım sitelerden böyle olması normal 1-2 gün bekle

Aragon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
Los Angeles / The United States of America
İsim
Hasan
Geri olmakla alakası yok daha bugün sipariş vermişler IBAN'a parayı kaç saat önce geçtiniz de bu kadar erken 'rezil' eleştirisi yapıyorsunuz
Mesajımı düzgün okursan rezil ibaresi kullanmadım bende yaşadım bu sorunu ki cevapladım diğer firmalara göre daha geride bu firma benim nacizane görüşüm bu.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak
Yarın arayın müşteri hizmetlerini. Bazı sitelerde bu oluyor. Yine öyle bir durum olabilir

ÖmerAcar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer acar
Kardeşim her markadan herşeyi alamaz bu işlerin bir sözleşmesi var ne ile çalışacak ? Wish,birxy ile mi .d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hakim değil miyim .d 3 ay içerisinde 5000-6000TL alışveriş yaptım sitelerden böyle olması normal 1-2 gün bekle
kardesım sen yorum yapmadan önce bi araştır ondan sonra gel yorum yap. Sitelerden 100k lık alışveriş yapsanda bu konuda bişe bilmediğini değiştirmiyor. Adamlar pazartesi ürünü kargoya vericeklerine dair söz vermişler 2 gün onay süresi ile bu mümkün mü ? bu şekilde bile olsa rezil olmalarını kanıtlıyor.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom