İtopya bu konularda biraz geride maalesef.
Pazartesi kargoya verilecek yazmışlar neyin 1-2 gün işlem süresi acaba konuya pek hakım degılsın anladıgım kadarıylaKankam hemen firma suç atmayın onaylama 1-2 gün sürüyor daha beklemeden hemen burada rezil mezil yazmayın bunu yapınca siz rezil duruma düşüyorsunuz.
Kardeşim her markadan herşeyi alamaz bu işlerin bir sözleşmesi var ne ile çalışacak ? Wish,birxy ile mi .dabdullah gibi kaliteli birinin itopyayla calısmasına hayret ediyorum ya
Hakim değil miyim .d 3 ay içerisinde 5000-6000TL alışveriş yaptım sitelerden böyle olması normal 1-2 gün beklePazartesi kargoya verilecek yazmışlar neyin 1-2 gün işlem süresi acaba konuya pek hakım degılsın anladıgım kadarıyla
Mesajımı düzgün okursan rezil ibaresi kullanmadım bende yaşadım bu sorunu ki cevapladım diğer firmalara göre daha geride bu firma benim nacizane görüşüm bu.Geri olmakla alakası yok daha bugün sipariş vermişler IBAN'a parayı kaç saat önce geçtiniz de bu kadar erken 'rezil' eleştirisi yapıyorsunuz
Yarın arayın müşteri hizmetlerini. Bazı sitelerde bu oluyor. Yine öyle bir durum olabilirPazartesi kargoya verilecek yazmışlar neyin 1-2 gün işlem süresi acaba konuya pek hakım degılsın anladıgım kadarıyla
kardesım sen yorum yapmadan önce bi araştır ondan sonra gel yorum yap. Sitelerden 100k lık alışveriş yapsanda bu konuda bişe bilmediğini değiştirmiyor. Adamlar pazartesi ürünü kargoya vericeklerine dair söz vermişler 2 gün onay süresi ile bu mümkün mü ? bu şekilde bile olsa rezil olmalarını kanıtlıyor.Kardeşim her markadan herşeyi alamaz bu işlerin bir sözleşmesi var ne ile çalışacak ? Wish,birxy ile mi .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hakim değil miyim .d 3 ay içerisinde 5000-6000TL alışveriş yaptım sitelerden böyle olması normal 1-2 gün bekle