Vodafone pay her atmde oluyor muistanbul kart oluyor ama komisyon kesiyor vodafone pay ile de çekip atm den nakit olarak çekebiliyorsunuz.
3 4 atm den denedim şuana kadar hepsinde komisyonsuz çalıştı.Vodafone pay her atmde oluyor mu
hayır her kampanyanın belli markaları var geçerli oldukları.Beyler aynı oyunfor hesabından başka iyzico hesaplarıyla alışveriş yaparsak cashback geliyor mu?
Hocam cevap vermiştim size evet aynı oyun for hesabını kullanarak başka iyzico hesabı kullanırsanız geliyor denedim.Beyler aynı oyunfor hesabından başka iyzico hesaplarıyla alışveriş yaparsak cashback geliyor mu?
önceki cevabınızı görmemişim kusura bakmayın, cevabınız için teşekkür ederim.Hocam cevap vermiştim size evet aynı oyun for hesabını kullanarak başka iyzico hesabı kullanırsanız geliyor denedim.
Bana da aynısı oldu epin almak için dedimDoğrulama amaçlı telefonla arayıp ne için kullanacaksınız vs diye sordular saçmalık tamamen ya sanane kardeşim ne için kullanırsam kullanırım.
Hocam ben biraz önce ziraate yaptımLiderepin haftasonu bakiye iadesi yapmıyoruz dedi arkadaşlar pazartesiyi beklemek gerekiyormuş
Deneyeyim ben de ziraate bi o zaman ama destek öyle demiştiBana da aynısı oldu epin almak için dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam ben biraz önce ziraate yaptım
Ben TCKNyi girmediğimden hata veriyormuş telefonda olduğumdan farketmemişim çekilebiliyorDeneyeyim ben de ziraate bi o zaman ama destek öyle demişti