ogulcan1996
80+
- Reaksiyon skoru
- 84
4200 tllik bir ürünü kaça getirebilirim bu ikisi ile yardımcı olacak var mı?
Hesap makinasına girip 4200-900 yaz dost4200 tllik bir ürünü kaça getirebilirim bu ikisi ile yardımcı olacak var mı?
öncesinde 3 kampanyaya da katıldınız değil mi?İyizico hesabı ile satın al deyip parolapara kartı girdiğimizde oluyor değil mi . Ben daha ikisinide kullanmadım
kampanyalara öncesinde katılırsan geçerli.iyzico ilk alışveriş 500 TL, %10 gaming gen, parolapara 400 TL bunların hepsi geçerli değil mi şuan gaming.gen'den yapılan alışverişlerde
Hesap yokken kampanyalara nasıl katılacaksınız ki?evet hesap yokken 'iyzico ile ödeme' seçeneğini kullanmışsanız 500 TL gelmiyor . Bizzat yaşadım bu durumu
Hocam bakiyenizi nasıl aktardınız? Gönderilebilir bakiye olarak gözükmüyor iyzico cashbackleri. Bir yöntemi var mı bunun?ben aktardim
hocam oncelikle istanbul kart uygulamasinda hesabinizi onaylamis olmaniz lazim sonra oraya para yukler gibi iyzco dan sanal kart olusturup oraya aktariyorsunuz istanbul karttan da ibanaHocam bakiyenizi nasıl aktardınız? Gönderilebilir bakiye olarak gözükmüyor iyzico cashbackleri. Bir yöntemi var mı bunun?
Bu yöntemi denemiştim nakit bakiye 0TL olarak gözüktüğü için ibana atılmıyor.hocam oncelikle istanbul kart uygulamasinda hesabinizi onaylamis olmaniz lazim sonra oraya para yukler gibi iyzco dan sanal kart olusturup oraya aktariyorsunuz istanbul karttan da ibana
yani bende calisti sizi bilemem belki bir seyi yanlis yapmissinizdirBu yöntemi denemiştim nakit bakiye 0TL olarak gözüktüğü için ibana atılmıyor.