Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle 1000/900 TL Cashback!

iyzico ilk alışveriş 500 TL, %10 gaming gen, parolapara 400 TL bunların hepsi geçerli değil mi şuan gaming.gen'den yapılan alışverişlerde

İyizico hesabı ile satın al deyip parolapara kartı girdiğimizde oluyor değil mi . Ben daha ikisinide kullanmadım
öncesinde 3 kampanyaya da katıldınız değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyzico ilk alışveriş 500 TL, %10 gaming gen, parolapara 400 TL bunların hepsi geçerli değil mi şuan gaming.gen'den yapılan alışverişlerde
kampanyalara öncesinde katılırsan geçerli.
Anladığım kadarıyla hepsinin geçtiği tek yer gaming gen.
itopya da 500 tl yokmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet hesap yokken 'iyzico ile ödeme' seçeneğini kullanmışsanız 500 TL gelmiyor . Bizzat yaşadım bu durumu
Hesap yokken kampanyalara nasıl katılacaksınız ki?
Kampanyaların şartı öncesinden kampanyalara uygulama üzerinden katılmak.

benim sadece bir alışverişim oldu iyzico ile o da taaaa birkaç ay önceydi ama bende yinede kampanyaya katıl tuşu aktifti ve katıldım kullanabilirmiyim bu indirimi

Bu iki kampanyayı kullanıp wraith sense iem kulaklık almak ne derece mantıklı. 3.5mm jak yada pro olan type c olanı arasında kaldım ama. Var mı bir fikir verebilecek.

Şu ana konuyu başa sabitleseniz de habire iyzico parolapara konusu açılmasa. Yoksa her ürün için konu açılacak

Hocam bakiyenizi nasıl aktardınız? Gönderilebilir bakiye olarak gözükmüyor iyzico cashbackleri. Bir yöntemi var mı bunun?
hocam oncelikle istanbul kart uygulamasinda hesabinizi onaylamis olmaniz lazim sonra oraya para yukler gibi iyzco dan sanal kart olusturup oraya aktariyorsunuz istanbul karttan da ibana

hocam oncelikle istanbul kart uygulamasinda hesabinizi onaylamis olmaniz lazim sonra oraya para yukler gibi iyzco dan sanal kart olusturup oraya aktariyorsunuz istanbul karttan da ibana
Bu yöntemi denemiştim nakit bakiye 0TL olarak gözüktüğü için ibana atılmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,858
Üyeler
185,179
Son üye
fatih2792
Geri