Bu itopyadaki allianware olanı almak daha mantıklı, hem Dell'in premium serisi hem 24,5 inç hemde 360 hz. kaliteli olsun fiyatı fazla olsun. Ucuz ürün alacak kadar zengin değilseniz kaliteye para vermeyi öğrenin.
Valla alıştığımdan mı bilmiyorum ama ben 27 inç 1080p monitör kullanmaya baya alışkınım. FPS ağırlıklı oyunlar oynayıp bazen 960p-1024p bile oynuyorum öyle bu ne ya falan diyecek kadar göz acıtmıyor. Galiba ben alıştım.360HZ olsa ne olacak? FPS oynuyorsan bu boyutta monitör tercih edeceksek 2K alınmalı, yoksa öbür türlü kör ediyor adamı.
Genetiğin müsaade ediyorsa edebiliyorsun.360hz oynayanlar ayırt edebiliyor mu aradaki hz farkını?
2K alıp 2088*1440P yapınca mükemmel bir görüntü oluyor.360HZ olsa ne olacak? FPS oynuyorsan bu boyutta monitör tercih edeceksek 2K alınmalı, yoksa öbür türlü kör ediyor adamı.
Ghosting sorunluymuş zaten almayın, kasası da 2 güne elde kalacak gibi duruyor.
27 FPS oyunlarında daha iyi ama herkes 24 inç de diretiyor nasıl bir saçmalık anlamıyorum adamlar gözükmüyor bile nasıl 24 tercih edebiliyorsunuz?12k ya alienware varken alınmaz üstelik 27 inç 360hz kim napsın
27 nasıl daha iyi dostum 27 inç 1080p için kötü zaten pikseller gözüküyor çirkin duruyor hele biraz yakınsan sen adamları göremiyorsan sen diğerlerinden farklısın demektir belki gözünde bir problem var .Genetiğin müsaade ediyorsa edebiliyorsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2K alıp 2088*1440P yapınca mükemmel bir görüntü oluyor.
27 FPS oyunlarında daha iyi ama herkes 24 inç de diretiyor nasıl bir saçmalık anlamıyorum adamlar gözükmüyor bile nasıl 24 tercih edebiliyorsunuz?
30-40 santim uzaktan baya rahat 960p'de CS2 oynayabiliyorum. Bence tamamen alışkanlık meselesi.27 nasıl daha iyi dostum 27 inç 1080p için kötü zaten pikseller gözüküyor çirkin duruyor hele biraz yakınsan sen adamları göremiyorsan sen diğerlerinden farklısın demektir belki gözünde bir problem var .
Kardeşim emin ol benim gözlerim seninkilerden iyidir. Çok saçma bir yorum yaptın belki de kavrayamadın, 24 küçüktür derken 27`ye göre küçük olduğunu söylüyorum tabi çocupa anlatır gibi tane tane anlatmam gerektiğini de ben kavrayamadım karşımdakinin buna ihtiyacı olduğunu bilemezdim. 27 inç de sonuçta ekran daha büyük ya karakterlerde daha büyük oluyor ya 4:3 vs yapınca da kamyon gibi kafaları vurmak daha kolay oluyor ya abicim, fps oyuncusu için görüntü kalitesi de önemsiz ya hani pixelleşmeyi de dert eden yok. Tabiri caiz baya m*l a anlatır gibi anlattım ayrıca 27 1080P de pixelleşme var diyen ya 27 1080 kullanmamış ya da art niyetlidir. 10 cm dibe girmedikçe göremezsin. Bence sen gözlerini doktora göster pixelkeşme dediğin gözlerindeki bulanıjlık olabilie.27 nasıl daha iyi dostum 27 inç 1080p için kötü zaten pikseller gözüküyor çirkin duruyor hele biraz yakınsan sen adamları göremiyorsan sen diğerlerinden farklısın demektir belki gözünde bir problem var .
** 27 inç de sonuçta ekran daha büyük ve karakterlerde daha büyük oluyor ** yani bunu yazan bir varlıkla tartışmam benim hatam gerçekten yani hocam ASOIPDJASDOIFGJADSKardeşim emin ol benim gözlerim seninkilerden iyidir. Çok saçma bir yorum yaptın belki de kavrayamadın, 24 küçüktür derken 27`ye göre küçük olduğunu söylüyorum tabi çocupa anlatır gibi tane tane anlatmam gerektiğini de ben kavrayamadım karşımdakinin buna ihtiyacı olduğunu bilemezdim. 27 inç de sonuçta ekran daha büyük ya karakterlerde daha büyük oluyor ya 4:3 vs yapınca da kamyon gibi kafaları vurmak daha kolay oluyor ya abicim, fps oyuncusu için görüntü kalitesi de önemsiz ya hani pixelleşmeyi de dert eden yok. Tabiri caiz baya m*l a anlatır gibi anlattım ayrıca 27 1080P de pixelleşme var diyen ya 27 1080 kullanmamış ya da art niyetlidir. 10 cm dibe girmedikçe göremezsin. Bence sen gözlerini doktora göster pixelkeşme dediğin gözlerindeki bulanıjlık olabilie.
insanlar 27 inç piksel piksel 1080p ghostingli jameseşşek monitörüne alışık olmadıklarından dolayı almayacaklar ki zaten 27 inç 1080p monitörler satmıyor artık dediğin gibi olsa insanlar alırdı .30-40 santim uzaktan baya rahat 960p'de CS2 oynayabiliyorum. Bence tamamen alışkanlık meselesi.
isteyen alabilir parasını çöpe atmak isteyen alabilir tercih meselesi o fiyata 2k monitör almak çok daha mantıklı ve hemen hemen aynı fiyata alienware varken bu çöp monitöre para verilmez .** 27 inç de sonuçta ekran daha büyük ve karakterlerde daha büyük oluyor ** yani bunu yazan bir varlıkla tartışmam benim hatam gerçekten yani hocam ASOIPDJASDOIFGJADS
insanlar 27 inç piksel piksel 1080p ghostingli jameseşşek monitörüne alışık olmadıklarından dolayı almayacaklar ki zaten 27 inç 1080p monitörler satmıyor artık dediğin gibi olsa insanlar alırdı .
Dostum burada böyle kankanla konuşur gibi konuşmazsan daha hoş olur. TN panel bir 360Hz aldığında pek de ghosting yaratacağını sanmıyorum. Ayrıca burada hitap edilen kitle farklı. Ben kendim hem film izliyorum hem FPS oyunları oynuyorum o sebepten ötürü gidip 20.000 TL'ye 2K 360Hz monitör almak yerine gidip 10.000 TL'ye 1080P 360Hz monitör alıyorum. Demek istediğimi anlatabildim mi? 2K bir monitör alırsam 360 FPS'i geçebileceğim hiçbir oyun yok. Hala gelip sanki aralarında az bir fark varmış gibi aynı fiyata 2K alırdım diyorsun** 27 inç de sonuçta ekran daha büyük ve karakterlerde daha büyük oluyor ** yani bunu yazan bir varlıkla tartışmam benim hatam gerçekten yani hocam ASOIPDJASDOIFGJADS
insanlar 27 inç piksel piksel 1080p ghostingli jameseşşek monitörüne alışık olmadıklarından dolayı almayacaklar ki zaten 27 inç 1080p monitörler satmıyor artık dediğin gibi olsa insanlar alırdı .
isteyen alabilir parasını çöpe atmak isteyen alabilir tercih meselesi o fiyata 2k monitör almak çok daha mantıklı ve hemen hemen aynı fiyata alienware varken bu çöp monitöre para verilmez .
Sözde diye bir şey yok tamamen bilimsel hesaplamalar bunlar, çözünürlükler için belli bir izleme mesafesi var ve bunlara uyulmadiginda pikselleşme meydana gelmekte. Bu ben "Ben fark etmiyorum ya alışmışım ya" tarzı bir durum da değil. Bunlar kesin şeyler sadece hesaplamalarda ufak tefek oynamalar olur. Onun dışında sadece görmezden gelinebilir veya bu paraya bu kadar olunabilir denir. Burayı referans alabilirsiniz hocam.Ben büyük ekranımla sözde piksel saymaktan çok memnunum
2K olan monitör 2K kullanılacak diye bir durum yok eğer 360 fps sağlayamıyorsa çözünürlük düşürülebilir. 1080p aksine neredeyse 2 katı, yaklaşık olarak ise %75 daha fazla piksel içerdiği için blurlanma gibi sorunlar cok daha azdır.Tamam dostum sen gidip 2K 360Hz al da 2K çözünürlükte 200FPS falan takılırsın.
Karakterlerin büyümesi büyük ekranda doğrudur, aynı sonucu ekrana yaklaştığınızda aldığınızı söylesem acaba ekrana kafanızı sokar mısınız diye merak ediyorum. Pikselleşmeyi dert etmiyorsaniz bir fark yok aslinda.27 inç de sonuçta ekran daha büyük ya karakterlerde daha büyük oluyor ya 4:3 vs yapınca da kamyon gibi kafaları vurmak daha kolay oluyor ya abicim
2K 360Hz alın dediğimi nerden çıkardın dostum nerenle okuyorsun hem film izleyip hem fps oyunları oynayan biri niye 360hz alsın sıkıntılı mısın film izleyen biri gider 2k 180 hz 240hz monitör alır , adamlar gayet rahat falan görünmüyor 27 inç çöp bir monitörü savunmayın gerçekten rampageden sonra jameseşşekleri çıktı şimdide .Dostum burada böyle kankanla konuşur gibi konuşmazsan daha hoş olur. TN panel bir 360Hz aldığında pek de ghosting yaratacağını sanmıyorum. Ayrıca burada hitap edilen kitle farklı. Ben kendim hem film izliyorum hem FPS oyunları oynuyorum o sebepten ötürü gidip 20.000 TL'ye 2K 360Hz monitör almak yerine gidip 10.000 TL'ye 1080P 360Hz monitör alıyorum. Demek istediğimi anlatabildim mi? 2K bir monitör alırsam 360 FPS'i geçebileceğim hiçbir oyun yok. Hala gelip sanki aralarında az bir fark varmış gibi aynı fiyata 2K alırdım diyorsunTamam dostum sen gidip 2K 360Hz al da 2K çözünürlükte 200FPS falan takılırsın. Ben büyük ekranımla sözde piksel saymaktan çok memnunum.
Ek olarak @Furkan² 'ın dediği gayet doğru. Adamlar gayet bariz daha rahat görünüyor
Edit: Ben burada bu James Donkey monitörü değil, 27 inç 1080p 360Hz monitörleri baz alarak konuşuyorum. Ayrıca James Donkey monitörü savunmuyorum da.
herkes senin gibi gözlük takmıyor herkes rahat göremeyebilir pikseller gözlerini rahatsız edebilir insanların .2K 360Hz alın dediğimi nerden çıkardın dostum nerenle okuyorsun hem film izleyip hem fps oyunları oynayan biri niye 360hz alsın sıkıntılı mısın film izleyen biri gider 2k 180 hz 240hz monitör alır , adamlar gayet rahat falan görünmüyor 27 inç çöp bir monitörü savunmayın gerçekten rampageden sonra jameseşşekleri çıktı şimdide .
Dostum konu 27 inç ve 360Hz bir monitör??? Sen de herhangi bir detay eklemeden 2K alırdım diyorsun? Konu 360Hz olduğuna göre ben senin 60-144-240 veya artık neyse kaç hertz monitörü baz alarak konuştuğunu nerden bileyim? Ek olarak inatla James Donkey savunmuyorum, tavsiye etmiyorum, onu baz alarak konuşmuyorum dememe rağmen sanki onun fanıymışım gibi yorum yapmışsın. Asıl okuma yazmayı öğrenmesi gereken cidden sen misin, yoksa ben mi? Ayrıca film izleyen birisi olduğum için büyük, oyun oynadığım için de yüksek tazeleme hızlı monitör aldım. O saçma sorgulamana umarım yeterli cevap verebilmişimdir. Git 21-24 inç monitörlerinde adamı görücem diye ekrana sokul. Bir de benim gözlüğüm bilgisayar monitörü gibi yakın şeyler için değil onu da belirteyim, yani bilgisayara bakarken onu takmıyorum2K 360Hz alın dediğimi nerden çıkardın dostum nerenle okuyorsun hem film izleyip hem fps oyunları oynayan biri niye 360hz alsın sıkıntılı mısın film izleyen biri gider 2k 180 hz 240hz monitör alır , adamlar gayet rahat falan görünmüyor 27 inç çöp bir monitörü savunmayın gerçekten rampageden sonra jameseşşekleri çıktı şimdide .
herkes senin gibi gözlük takmıyor herkes rahat göremeyebilir pikseller gözlerini rahatsız edebilir insanların .