Carlo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Bunu yazmak için girmiştim.bol bol anime kızı figürü al trde kalitelileri pek bulunmuyor
Bunu yazmak için girmiştim.bol bol anime kızı figürü al trde kalitelileri pek bulunmuyor
Fotoğrafçılığa çok ilgim yok hocam. Teşekkürler yine de.obejktiflere ilgin varsa kesinlikle lens,kamera ve hatta bulunması zor analog kameralara denk gelebilirsin.Film fiyatları da daha uygun olabilr
Bunu bulursan al derim (30 yaşının üzerinde 1080i yani Full HD analog kaset kaydedici). Para basarsın (2000 dolar ve üzeri para teklif edebilirsin rahat nadirliğinden):
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Panasonic AU-HD1400 UNIHI VCRFotoğrafçılığa çok ilgim yok hocam. Teşekkürler yine de.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam ismi nedir bunun?
Eğer bulamazsınız, PSX öneririm (DESR-5xxx/DESR-7xxx fark etmez ama 7xxx modeller en üstü (7700 ise en üst):Fotoğrafçılığa çok ilgim yok hocam. Teşekkürler yine de.
Tam ismi nedir bunun?
Sağolun hocam. Bunları yatırımlık olarak öneriyorsunuz sanırım. Tahmini ne kadar kar elde edilir?Panasonic AU-HD1400 UNIHI VCR
Eğer bulamazsınız, PSX öneririm (DESR-5xxx/DESR-7xxx fark etmez ama 7xxx modeller en üstü (7700 ise en üst):
Alıntıyı görüntüle
Türkiye'de bayağı eder (en az yüzde 25).Sağolun hocam. Bunları yatırımlık olarak öneriyorsunuz sanırım. Tahmini ne kadar kar elde edilir?
nissan r34 midnight purpleArkadaşlar selamlar, Mart ayında Japonya'ya gideceğim inşallah. Bildiğiniz üzere orada teknolojik ürünler uygun. Kesin bir ihtiyacım olmamasına rağmen bir şeyler almayı düşünüyorum. Sizce ne almalıyım? İlla teknolojik ürün olmasına gerek yok. Telefon ihtiyacım yok, PS5 veya Nintendo Switch düşünüyorum. Sizin önerilerinize de açığım.
Transformers figürleriArkadaşlar selamlar, Mart ayında Japonya'ya gideceğim inşallah. Bildiğiniz üzere orada teknolojik ürünler uygun. Kesin bir ihtiyacım olmamasına rağmen bir şeyler almayı düşünüyorum. Sizce ne almalıyım? İlla teknolojik ürün olmasına gerek yok. Telefon ihtiyacım yok, PS5 veya Nintendo Switch düşünüyorum. Sizin önerilerinize de açığım.
nissan r34 midnight purple
Ahh keşkeRX7 Veilside
GTR34
Honda S2000
Supra MK4
Eclipse
Lancer Evo