Japonyadan neler alınabilir?

macelian

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
270
15 ekimde japonyaya 10 günlük bir gezintiye gideceğim daha önce bu kadar uzak bir yere gitmedim. Chatgpt sorduğumda abur cubur 3 kilo civarı getirebilirsin dedi. Ayrıca ps5 pro alacağım ama avrupa cihazı ile farkı var mı türkiye de sorun yaşar mıyım? Ayrıca istediğiniz bir şey varsa getirebilirim.

15 ekimde japonyaya 10 günlük bir gezintiye gideceğim daha önce bu kadar uzak bir yere gitmedim. Chatgpt sorduğumda abur cubur 3 kilo civarı getirebilirsin dedi. Ayrıca ps5 pro alacağım ama avrupa cihazı ile farkı var mı türkiye de sorun yaşar mıyım? Ayrıca istediğiniz bir şey varsa getirebilirim.
figür, abur cubur, kıyafet alınabilir

Figür, PS2 ve oyunları.

saat ve ps ürünleri mantıklı japon pazarı saat konusunda çok gelişmiş buraya göre yarı fiyatına satılan ürünler fazlaca var

Figür kültürel giyim aksesuar vesaire japon kültürüne ait kılıç vesaire tabii yanında getirebilir misin bilmiyorum

Figür kültürel giyim aksesuar vesaire japon kültürüne ait kılıç vesaire tabii yanında getirebilir misin bilmiyorum
katana falan sıkıntı oluyor çoğunda izin vermiyorlar diye biliyorum getirmeye

Ağzı açık değilse belki izin verirler süs eşyası olarak
onu satan yerdeki adamlara da sormak lazım yasakmı değilmi diye sırf keskin olmasa bile ucu delici olduğu içinde izin vermiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2
Geri