Neler Yeni

JavaScript kimden öğrenilmeli?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eren
Herkese merhaba, HTML, CSS'i bitirdim artık JS'ye geçmek istiyorum. Hangi kaynaktan izlemeliyim? Önereceğiniz Türkçe kanal var mı? Benim için açıklayıcı anlatması lazım. Önerilerinizi bekliyorum.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Herkese merhaba, HTML, CSS'i bitirdim artık JS'ye geçmek istiyorum. Hangi kaynaktan izlemeliyim? Önereceğiniz Türkçe kanal var mı? Benim için açıklayıcı anlatması lazım. Önerilerinizi bekliyorum.
dost sana sorum olacak ilk nereden başlamalıyım yazılıma

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
yunusemre

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
yunusemre

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Mehmetcan İvrendi
python cokta kasılcak sey degıl sahsen
Eminmisin reis????

Python Hem diğer dillere nazaran çok daha basit ve Çok esnek bir dil olduğu için şuan En popüler 2 dil gerçi yeni nesli düşünürsek 1'ci bile olabilir

He eğer Kasılmaktan kastın ciddi kasılmak ise yani Tamamen o dile odaklanmak O dikin en derin kütüphanelerine kadar inmek ise O zaman evet Python öyle en derine inilmesi gereken bir dil değil Onun Yerine JavaScript/Java kütüphaneleri öğrenile bilir tabi C#/SQL vs. De var ama tavsiye etmem

B1L0

doomgünüm deil
Moderatör
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,308
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Bitirmedim dersleri ama enes bayramdan bakıyordum fena değildi.
dost sana sorum olacak ilk nereden başlamalıyım yazılıma
Genel soruyorsan C veya pyhton, tavsiyem C. Sonrasında oop dillerinden birine bakıp yönelmeyi düşündüğün alana göre devam etmelisin bence.

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
yunusemre
tamamen o dıle odaklanmak anlaımda dedım hocam kasılmayı

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Eminmisin reis????

Python Hem diğer dillere nazaran çok daha basit ve Çok esnek bir dil olduğu için şuan En popüler 2 dil gerçi yeni nesli düşünürsek 1'ci bile olabilir

He eğer Kasılmaktan kastın ciddi kasılmak ise yani Tamamen o dile odaklanmak O dikin en derin kütüphanelerine kadar inmek ise O zaman evet Python öyle en derine inilmesi gereken bir dil değil Onun Yerine JavaScript/Java kütüphaneleri öğrenile bilir tabi C#/SQL vs. De var ama tavsiye etmem
Sql bikere veritabanları için kalıp dil seve seve öğreneceksin. Sql ile c# içinde veri çekmeyi bilmeyen adama iş vermezler. İşi olmayana kız vermezler hesabı. Onun dışında başlangıcı ne kadar iyi yaparsan o kadar iyi gidersin. Java bilen adam python u kütüphaneleirni afedersiniz totosuyla öğrenir. Java ile her haltı geliştirebilrsiniz ve geliştirilmekte. Program gömülü sistem vs vs gibi araçlar için 10 numara araçtır. C# C++ java makine diline en yakın dillerdir hızları burdan gelir. Amaca yönelik düşünülecekse oyun yazılımı için c++ c# güncel diller veritabanı için Sql mecbur öğrenecek masaüstü programlar için c# java delphi tavsiye edebilirim. Web için php veya javascript ruby rails paketi de çok iyi. Gömülü sistemler için c C++ ve java kesinlikle.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Mehmetcan İvrendi
Sql bikere veritabanları için kalıp dil seve seve öğreneceksin. Sql ile c# içinde veri çekmeyi bilmeyen adama iş vermezler. İşi olmayana kız vermezler hesabı. Onun dışında başlangıcı ne kadar iyi yaparsan o kadar iyi gidersin. Java bilen adam python u kütüphaneleirni afedersiniz totosuyla öğrenir. Java ile her haltı geliştirebilrsiniz ve geliştirilmekte. Program gömülü sistem vs vs gibi araçlar için 10 numara araçtır. C# C++ java makine diline en yakın dillerdir hızları burdan gelir. Amaca yönelik düşünülecekse oyun yazılımı için c++ c# güncel diller veritabanı için Sql mecbur öğrenecek masaüstü programlar için c# java delphi tavsiye edebilirim. Web için php veya javascript ruby rails paketi de çok iyi. Gömülü sistemler için c C++ ve java kesinlikle.
Hocam Öncelikle SQL yanlışıkla yazmısım heralde oto kalvye neyse ben C# tavsiye etmem dedim çünkü C# başlangıç için kesinlikle uygun bir değil evet ögrenilmeli eğer masaüstü vs. Gibi alanlar için Ama sonradan öğrenilmeli

Ayrıca ben'de zaten Eğer yeni başlayıp hızlı ilerlemek istiyorsa diye başta Python önerdim Şahsen ben Java veya JavaScript İle başlamıştım öğrenme'ye tam hatırlamıyorum neyse Ful uykum geliyordu başlarda baya sıkıyordu (Gerçi sıkılmanın asıl sebebi türk kanalları çok kötü anlatımları var) Sonra İngilizcemi geliştirip Global YouTube kaynaklarından izlemeye Vs. Başladım öyle öğrendim yoksa sadece bı anlık heves gibi gelip geçecekti oysaki yazılıma vs. Çok ilgisi Olan araştırmayı vs. Seven bir insandım ona rağmen bayıyordu

Yani demek istediğim arkadaş eğer Java veya JavaScript ile başlar ise JS hadi yine neyse ama Java İle başlarsa ve cidden azimli ve istikrarlı biri değilse yani hata alınca en az 2-3 gün üstünde durmuyorsa aşırı sıkacak ve bırakmasına sebep olacak +türk YT yazılım içerikleri'nin insanı nasıl baydığınıda biliyoruz yani Python ile başlar ise Daha ilk 1-2 günde Bir şeyler yazmaya başlayabileceği için En azında motive olmuş olur çünkü insan oğlu beklemeyi vs. Çok sevmez Hemen Göreyim emeklerinin sonuçlarını vs. Kafasındadır Bu yüzden Python ile başlayıp yazılıma bağlandıkttan sonra JavaScript sonra SQL Sonra Java Sonra sececeği alana göre dil öğrenmesi lazım vs vs.

Top Bottom