Sende jinekomasti yok gibi. Çok şişman insanlarda daha sık görülen bir şey zaten dediğin durum.boy 1.75 kilo 65 fotoğrafı bırakıyorum aşağıya jinekomasti var mı? Bu konuda bilgili olan arkadaş yardımcı olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
yok hocam hafif yağlı olduğun için öyle gözüküyorboy 1.75 kilo 65 fotoğrafı bırakıyorum aşağıya jinekomasti var mı? Bu konuda bilgili olan arkadaş yardımcı olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
yağ oranımı en aza nasıl çekebilirim dostum bilgin var mıyok hocam hafif yağlı olduğun için öyle gözüküyor
onun için koçluk alman daha iyi oluryağ oranımı en aza nasıl çekebilirim dostum bilgin var mı
Büyümesi açısından mıjinekomasti olanların göğüsleri daha büyük oluyor sanki , bence senin göğüs antrenmanına ihtiyacın var.
göğüs şeklinin düzelmesi açısından.Büyümesi açısından mı
agırlık antrenmanı yaparken kalori açıgı oluşturarakyağ oranımı en aza nasıl çekebilirim dostum bilgin var mı
açı çok kötü çok anlayamadım fakat azıcık var gibi sorun yaratmaz belli olmaz bileboy 1.75 kilo 65 fotoğrafı bırakıyorum aşağıya jinekomasti var mı? Bu konuda bilgili olan arkadaş yardımcı olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle