kadınınhası
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,034
jjujuuuuuuuuuhuhuh
Son düzenleme:
Bu kombin ne abi ben de ona takıldımAdamı Göz Altına Almışlar Ulan Daha Yeni İzlemeye Başlamıştım Salın Adamı Hemen Kardeşim
noldu yine yavAdamı Göz Altına Almışlar Ulan Daha Yeni İzlemeye Başlamıştım Salın Adamı Hemen Kardeşim
Kim Jong Un Ve PutinTek rakini Kim Jong-Un.
Şaşırmadım , gözaltı haberi geldiğinde %70 tutuklanır diyordum çünkü ülkenin en cesur ve iktidarı en çok rahatsız eden gazetecilerin başındaydı ve az da olsa bize umut oluyordu.Bu arada tutuklanıp Silivri Cezaevi'ne gönderilmiş.
Şaşırmadım , gözaltı haberi geldiğinde %70 tutuklanır diyordum çünkü ülkenin en cesur ve iktidarı en çok rahatsız eden gazetecilerin başındaydı ve az da olsa bize umut oluyordu.
Uzun süre tutuklu kalacağını sanmıyorum bugüne kadar yüzlerce davası ve dosyası oldu kendisinin fakat korkunç olan sabah tehdit edilip 24 saat geçmeden bir gazeteciyi tutuklayabilmeleri.
Davaları evet kişilerle fakat o kişilerin %90'i malum partiye yakınlığı olan kişiler olduğu için dolaylı yoldan aslında hükümetle davalı olmuş oluyor bir nevi.Onun davalarının çoğu normal insanlarla olan davaları. Hükümetle olan davaları çok azdır. Ama dediğin gibi fazla tutamazlar.