🔥İndirim Juo 60W Type-C & Type-C Şarj Kablosu 73 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,569
Ugreen'in distribütörünün markası ve genellikle Ugreen ürünlerinin üzerine logo basıyorlar. Genel olarak kablolar çok ucuz HDMI vb. de.

bence bu tarz markalara çok güvenmeyin en azından adı duyulmuş ugreen anker spigen baseus alın ve kasım ayında müthiş indirimnlerle satılıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ugreen'in distribütörünün markası ve genellikle Ugreen ürünlerinin üzerine logo basıyorlar. Genel olarak kablolar çok ucuz HDMI vb. de.

Türk Markası Olarak Geçiyor Hocam Yanlış Bilgi Veriyorsun Bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani Kendi Sitelerinde %100 Türk Malı Olduğunu Ve Kendilerinin Ürettiklerini Savunuyorlar O Yüzden Ugreen Çakması Olarak Söylemek Yanlış Bence

Bu kablolar niye hep 60W? Bu tip bir kablo almak istiyorum 2M olanları falan da hep indirime giriyor birsürü markada ama 60W çok az.

Yani Kendi Sitelerinde %100 Türk Malı Olduğunu Ve Kendilerinin Ürettiklerini Savunuyorlar O Yüzden Ugreen Çakması Olarak Söylemek Yanlış Bence
Emin ol kendilerini öyle tanıtıp, Çin'den ürün getirip üzerine logo basan binlerce Türk markası var.

Böyle şeyler almayın.Shein den ugreen kablo alın 1m 70tl bekleyecek zamanınız varsa mükemmel kablo
Ugreen zaten bu.

direk ucuza sheinden ugreen orjinal kablo alın geçin bu tür çakmalara yaklaşmayın

Emin ol kendilerini öyle tanıtıp, Çin'den ürün getirip üzerine logo basan binlerce Türk markası var.

Ugreen zaten bu.
ugreen olduğunu iddia ediyorsun genede bunu alacağımıza ugreen alın geçin ben 100w typce ekranlı kabloyu 80 e aldım

Ugreen zaten bu.
Bunla senin attığın bir mi?Dandirik plastik seninki

Ekler

• 1000022214.webp
    1000022214.webp
    84.5 KB · Hit: 54
ugreen kablolarına benziyor ama aynısı değil. bir de aynı yerde üretildiklerini düşünmüyorum.
ugreenin distribütörlüğünü yapıyor diye otomatikman bu kablo ugreen seviyesinde olmaz. o firma zaten bir çok farklı markanın da distribütörlüğünü yapıyordur emin olun

ugreen distribütörü diye sadece ugreen ithal edecek diye bir kural yok ki? merdiven altı ucuz ürünleride ithal edebilir adam ürünün üzerinde basa basa "ugreen kalitesi" demiyorsa firma avukatlığı yapmaya gerek yok bence.

ayrıca gerçekten 60w olsa bile amper x watt formülü ile hangi değerlere sahip olduğuna dikkatli bakmak lazım samsung'a uyan xiaomi'ye uymuyor huawei'ye uyan apple'a uymuyor gibi.

Bunla senin attığın bir mi?Dandirik plastik seninki
Tabii ki böyle bir durum olsa bile markanın üreticiden nasıl bir şey istediği önemli. Ama kağıt üstünde böyle bir durumun olması bile iyi. Ayrıca Ugreen'in plastik kablosu yok mu? Bu nasıl karşılaştırma?

Tabii ki böyle bir durum olsa bile markanın üreticiden nasıl bir şey istediği önemli. Ama kağıt üstünde böyle bir durumun olması bile iyi. Ayrıca Ugreen'in plastik kablosu yok mu? Bu nasıl karşılaştırma?
Aynı paraya metal ve 240w olanını alınabiliyor.Fiyatlar aynı okduğu için kıyasladım

Geri