Kablosuz kulaklık arıyorum

Ben10

80+ Silver
Reaksiyon skoru
780
Merhaba arkadaşlar hem günlük hem oyun işlerimi görecek bir kulaklık arıyorum aradığım özellikler
Mikrofonu ortalama olabilir çok iyi mikrofon aramıyorum sesim anlaşılsın yeter
Disari ses gitmesin
Şarjı iyi gitsin
sesleri iyi versin yeter bütçe 3 bin civarı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden

razer barracuda bakabilirsin
Bende şuan razer blackshark V2 x var onu kullanıyorum üniversiteye geçeceğim için hem unideyken hem evdeyken kullanayım kulaklığı yukselteyim hazır almışken diye dedim dışarıda götürür mü kulaklığı günde 8 saat falan kullanırım.
Sadece dışarıda kullanmalikta onerebilirsin oyun için olmasına gerek yok kaliteli olsun yeter

8 saatten çok daha fazla götürür , gündelik kullanım için olan modellere pek hakim değilim q30 um var o da fena değil 2000 civarına bulabilirsen düşünebilirsin

razer barracuda bakabilirsin
mikrofonu leş atıyor ve pahalı bence sahibindenden turtle beach 700p bak 2kya falan alırsın çok sağlam kulaklık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dışarda kullanmalık bir kulaklık değil

Dışarıda kullanacağın kulaklıklar oyuna göre malesef olamaz.Bu aynısı oyun içinde geçerli.Ayrı ayrı alman lazım fakat bütçe yetersiz.Wireless kulak içi kulaklıklara bakablrsn alternatif çözüm olarak

Dışarıda kullanacağın kulaklıklar oyuna göre malesef olamaz.Bu aynısı oyun içinde geçerli.Ayrı ayrı alman lazım fakat bütçe yetersiz.Wireless kulak içi kulaklıklara bakablrsn alternatif çözüm olarak
Hocam peki dışarıda bana onerebileceginiz kulaklık ne olurdu bütçe 5 bine falan çıksa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kulak içi kulaklık ne önerirsiniz hocam silikonlu istiyorum diğerleri kulağımda durmuyor

O kadar çok çıkmanıza gerek yok.Aman aman premium bir şey istemıyorsanız h30i veya q30 bakablrsnız
2 model arasındaki farkı rica etsem söyler misiniz?
1000 TL fiyat farkı varda

H30i kullanmadım fakat h30i daha kibar ses performansında çok fark olacağını sanmıyorum.
Anladım hocam peki kulak ici ne onerirsin onlarada bakayım almaya gidince hangisi hoşuma giderse onu alırım

Almaya derken internetten alın en ucuzu orada satılıyor.Kulak içi wireless bilmiyoırum
Kargo süresi bekleyemem hocam gidip bakicam çok fark yoksa alirim varsa sonraya kalır
Teşekkürler yardımın için bu arada

Geri