Kablosuz Kulaklık Önerisi

Cloud 3S öneririm hocam eğer bütçen daha yüksek miktarlarda olsaydı kesinlikle Arctis Nova Pro Wireless önerirdim kendim aldım süper bir şey her EQ ayarı hazır kendin bir tık EQ ayarlarıyla uğraşırsan daha da mükemmel oluyor.
Cloud 3S üzmez alabilirsin tabi istersen hocam :hoba:
peki konfor vs nasıl

şuan gönlüm isterdi ki asus rog delta 2 önereyim ama maalesef ki fiyatından dolayı öneremiyorum ama rog Peltaya bakabilirsin güzel bir üründür kendisi

şuan gönlüm isterdi ki asus rog delta 2 önereyim ama maalesef ki fiyatından dolayı öneremiyorum ama rog Peltaya bakabilirsin güzel bir üründür kendisi
incelemelerde yalıtım sorununa değinilmiş asus rog delta için sizce de öyle mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu kulaklıklar arasında kaldım;

-SteelSeries Artis Nova 5
-SteelSeries Artis Nova 7
-HyperX Cloud 3s
-Asus Rog Delta 2

Son düzenleme:
Nova 5 epey memnunum

Cloud 3S candır kanka 2 seneye yakın olcak kullanalı hala şarjı taş gibi gidiyor masallah en son ne zaman şarj ettim hatırlamıyom günde 10 saat pc basındayım bi sıkıntısı yok cok sükür pedlerde falan yırtılma yıpranmada yok ayrıyetten bütün arkadaslarımada Cloud 3S aldırdım hepimiz memnunuz

Teşekkürler öneri için.
Ne kadar süre kullanıyorsunuz ? Yalıtım, konfor ve gecikme performansı sizce nasıl ?
gecikme dongle ile yok, 1 senedir kullanıyorum, Konfor on numara, Yalıtım biraz kötü, kulaklık hava aldığı için terletmiyor ama ses yalıtımı da bu yüzden deri kadar iyi değil.

Ama zaten %30 seviyesinde bir müzik açsan dışarıyı istesen de duyamazsın, %80 den sonra kalıcı kulak hasarı alacak kadar kuvvetli sürücüleri var.

Mchose X9 öneririm. İçinden iki ped çıkıyor, ses kalitesi iyi ve konforu da iyi videoda anlatıyor. Batılı markaların döviz farkı ve Çinli ürünlere ön yargıdan dolayı gereksiz zamlı fiyatlarına para verilmez. Yani ₺7K bir kulaklığa vermek yerine, bütçeyi ₺10-15K çıkarıp ses kartı ve kablolu stüdyo kulaklık kullanırım daha iyi.

Cloud 3S candır kanka 2 seneye yakın olcak kullanalı hala şarjı taş gibi gidiyor masallah en son ne zaman şarj ettim hatırlamıyom günde 10 saat pc basındayım bi sıkıntısı yok cok sükür pedlerde falan yırtılma yıpranmada yok ayrıyetten bütün arkadaslarımada Cloud 3S aldırdım hepimiz memnunuz
Teşekkür ederim nova 5 ile cloud3s arasında kaldım. Cloud için ses kalitesi ve bluetooth sorunu olduğunu söylüyorlar karşılaştınız mı hiç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,604
Üyeler
197,722
Son üye
Frostmourne
Geri