Neler Yeni

Kablosuz Mouse Hareketsiz Kalınca İmlecin Sabitlenmesi

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
Kablosuz mouse kullanıyorum. Video falan izlerken haliyle mouse u kullanmıyorum, belli bir süre hareketsiz kalınca imleç son yerinde sabitleşiyor. Sol click yapıp tekrar kullanılıyor ama imlecin kilitlenmesini istemiyorum, mouse u elime alınca direkt kullanılsın istiyorum. Küçük ama rahatsız edici bir sorun, nasıl çözerim bunu?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Kablosuz mouse kullanıyorum. Video falan izlerken haliyle mouse u kullanmıyorum, belli bir süre hareketsiz kalınca imleç son yerinde sabitleşiyor. Sol click yapıp tekrar kullanılıyor ama imlecin kilitlenmesini istemiyorum, mouse u elime alınca direkt kullanılsın istiyorum. Küçük ama rahatsız edici bir sorun, nasıl çözerim bunu?
Mouse'un marka modeli nedir?
Üst seviye bir mouse ise arayüzünden ayarını yapabiliyorsun.
Alt seviye sıradan mouselardan ise pil koruma amaçlı mouselar kendini kapatıyor .Bununla ilgili bir ayar olduğundan emin değilim .

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Bi kere tıkla geri çalışıyo

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mouse'un marka modeli nedir?
Üst seviye bir mouse ise arayüzünden ayarını yapabiliyorsun.
Alt seviye sıradan mouselardan ise pil koruma amaçlı mouselar kendini kapatıyor .Bununla ilgili bir ayar olduğundan emin değilim .
Evet ya, pil ömrünü korumak için sabitlendiğini biliyorudum, unutmuşum. O zaman sıkıntı yok, pil için daha iyi. Ucuza aldığım bir everest mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi kere tıkla geri çalışıyo
öyle olduğunu biliyorum ama biraz rahatsız edici

S1000RR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Abdüssamed öztemur
Evet ya, pil ömrünü korumak için sabitlendiğini biliyorudum, unutmuşum. O zaman sıkıntı yok, pil için daha iyi. Ucuza aldığım bir everest mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle olduğunu biliyorum ama biraz rahatsız edici
Ben 2 mouse kullanıyorum kablosuz olanla yatakda film izlemek için aldım 10dk dan sonra yanlışlıkla dokunsam bile imleç hareket etmediği için dikkatim dağılmıyo (18lira)

ulaslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Ulaş Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun rahatsız edici yanı mesela imleç herhangi bir dokunulabilir bir butonun üstündeyse mouse u kullanayım derken o butona basıyorsun ve başka sekme açılıyor üstüne. 2gb ram olunca da bilgisayar aniden felç geçiriyor :)

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bunun rahatsız edici yanı mesela imleç herhangi bir dokunulabilir bir butonun üstündeyse mouse u kullanayım derken o butona basıyorsun ve başka sekme açılıyor üstüne. 2gb ram olunca da bilgisayar aniden felç geçiriyor :)
Benim A4 Tech mouse var bir tane, o da aynı. Pili daha az harcasın diye yapılmış muhtemelen. Ben tıklamak yerine scroll'u hareket ettiriyorum, onu deneyebilirsin (o şekilde uyanıyorsa).

Top Bottom