Kaç gb internet size yetiyor?

sevimli kedi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
108
40gb interneti 1 bucuk hafta bitirdim
200gb taşına bilir interneti 1 haftada bitirdim tabi kulananlar var ama çoğunu ben kullanıyorum

rekorlarınızı bekliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Ülkede ayağını yorganına göre uzatmayanı öpüyorlar maalesef. Bana 20GB yetiyor. Hiç bir zaman da aşmamışımdır.

internetsiz ortamda duruyorum 200gb bitirdim normalde ev interneti var ama başka bir yerdeyim

Ayağını yorganına göre uzatmak Atasözünü o yüzden kullandım. :D Fazla kurcalamamaya çalışacaksın telefonu, yapacak bir şey yok.

Hafta içileri okula gidip gelirken ve okuldayken YouTube ve X'i baya kullanıyorum. Haricinde evdeyken bile bazen mobil veriye geçiyorum. Ona rağmen bana 15GB falan yetiyor ama yeni pakete geçiyorken bari garanti olsun diyip 20GB aldım.

40gb interneti 1 bucuk hafta bitirdim
200gb taşına bilir interneti 1 haftada bitirdim tabi kulananlar var ama çoğunu ben kullanıyorum

rekorlarınızı bekliyorum
şu an 10gb cepten 10gb da sosyal medya var türk telekom. Selfy olduğumdan haftalık 2 sil süpürüm oluyor fazlasıyla yetiyor.

Hiç sosyal medya yputube kullanma yükleme gunde en az 500mb ıvır zıvır wsapp, mail kontrol su bu reklam vs gidiyor zaten gündelik

40gb yetiyor. evde sınırsız var zaten.

Mobil veride aylık 40 GB, yurtdışı seyahatlerinde günde minimum 1 GB + güven payı, iş seyahatinde günde 4 GB + güven payı.

Mobilde aylık paketim 50GB ama 30 u felan kalıyor ortalama,
ev internetinde aylık 1tb görünüyor ortalama

25 GB, haftalık hediyelerle 30'u buluyor zaten fazla fazla yetiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,598
Üyeler
183,143
Son üye
keremipk
Geri