Kaç Mbps internet almalıyım?

Tablet123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
543
Şuan 50Mbps paketim var taahhüt bitiyormuş sizce 100 ya da 200Mbps yükseltmek mantıklı mı yoksa 50Mbps yeterli fazla para verme aynı hızla taahhüt yenile mi dersiniz? Yüksek hızla taahhüt yenilersem geri düşme şansı olmuyor sanırım o yüzden emin olamadım.

Şuan 50Mbps paketim var taahhüt bitiyormuş sizce 100 ya da 200Mbps yükseltmek mantıklı mı yoksa 50Mbps yeterli fazla para verme aynı hızla taahhüt yenile mi dersiniz? Yüksek hızla taahhüt yenilersem geri düşme şansı olmuyor sanırım o yüzden emin olamadım.
200 den bahsettiğine göre fiber altyapın var diye düşünüyorum.
Öyleyse eğer bence böyle bir şansın var ise min. 100 mbitlik paket al.
Ben Fiber de 100/200/500/1000 bütün paketleri kullandım. En çok da 200 mbit i seviyordum ama insanoğlu işte açgözlülük, şu an 1000 kullanıyorum. Var mı ihtiyaç,yok. Sadece oyun gibi yüksek boyutlu dosyaları indirirken çok hızlı . Saniye 120 Mb/S
Eskiden torrent ile pc yü günlerce açık bıraktığım günler aklıma gelince ,hey gidi günler hey diye nida attırıyor :)

100 mbps'i 700 kusur fiyata satiyorlardi. 970 e 1000mbps aldim. mutluyum.

Bütçene ve kullanma amacına göre değişir. Bana 50 fazla bile geliyor. Oyun oynayamıyorum, sadece film, dizi ve Youtube'da dolaşıyorum. Ona da 300 falan veriyorum.

Bütçene ve kullanma amacına göre değişir. Bana 50 fazla bile geliyor. Oyun oynayamıyorum, sadece film, dizi ve Youtube'da dolaşıyorum. Ona da 300 falan veriyorum.
300 ne ya ben 500 veriyorum bayadır şuan 550,olacak diyorlar 50 ile devam edersem, hız yükseltsem daha da artacak.

Fiyat farkı nerdeyse yok zaten alabileceğin en hızlısını al.

479 liraya 200 mgbt kullanıyorum superonline da, 700 lliraya 1000 mgbt olana geçeceğim. Abi zaten evde telefonlar tabletler akıllı ev sistemleri dahil wifi bağlanan 10 tane cihaz var. Kabloluda PC ve Televizyon var. Günümüzde 50 100 mgbt bana hikaye geliyo açıkcası.

300 ne ya ben 500 veriyorum bayadır şuan 550,olacak diyorlar 50 ile devam edersem, hız yükseltsem daha da artacak.

ISS değiştirmeyi dene. Yeni gelenlere kamlanyalar oluyor genelde. Telefon hattımı her sene öyle yapıyorum. Ama interneti hiç denemedim.

ISS değiştirmeyi dene. Yeni gelenlere kamlanyalar oluyor genelde. Telefon hattımı her sene öyle yapıyorum. Ama interneti hiç denemedim.
Başka altyapı yok sadece bunlar veriyor yoksa başka firmaya geçerdim zaten Ping falan da iyi değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat farkı nerdeyse yok zaten alabileceğin en hızlısını al.
Fiyat farkı baya var ya en ucuz paket 550TL en pahalısı 1050TL, tabi en pahalı olanları sormadım bile konuda 550-700-800TL olan hızları yazdım.

1000 Mbit al. firma kablonet mi ?
Başka altyapı yok sadece bunlar veriyor yoksa başka firmaya geçerdim zaten Ping falan da iyi değil.

Fiyat farkı baya var ya en ucuz paket 550TL en pahalısı 1050TL, tabi en pahalı olanları sormadım bile konuda 550-700-800TL olan hızları yazdım.

ha telekom bize yaslıyormuş o zaman 20mbps internete 500 tl ödüyoruz.

ha telekom bize yaslıyormuş o zaman 20mbps internete 500 tl ödüyoruz.
Ben de 50 için 500 veriyordum şimdi 550 olur aynı hız diyorlar. Gerçi 70TL de modeme para alıyorlar fiber altyapıda zorunluymuş onu ekleyince daha fazla geliyor fatura.

1000 Mbit al. firma kablonet mi ?
1000 fiyatı çok pahalı ya ne gerek var dedirtiyor, firma Türk Telekom zaten başka firmamın bize altyapı çekeceği de yok bu gidişle…

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,451
Üyeler
185,730
Son üye
infaz
Geri