Neler Yeni

Kaliteli anime önerisi

sigurd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
efe
Arkadaşlar, uzun zaman boyunca anime izledim ve cidden izlediğim çoğu şey harem temalı saçma saçma yapılar neden ecchi veya harem seviliyor anlamıyorum.

Bende bu sebepten dolayı daha çok MCsi OP olan ve ciddiyetini bozmayan cıvık cıvık değilde ciddi temalı anime önerilerinizi bekliyorum.

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Tuna
Alya sometimes hide her feelings in russian

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,806
İsim
Emre siyah
bleach

sigurd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yazdıklarınızı görmemişim başlığı okuyup yazmıştım classroom of the elite izlemenizi öneririm sadece mcsi için bile oturup izlersiniz
İzlemiştim bunu, başka bir öneriniz var mı?

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Eymen
Arkadaşlar, uzun zaman boyunca anime izledim ve cidden izlediğim çoğu şey harem temalı saçma saçma yapılar neden ecchi veya harem seviliyor anlamıyorum.

Bende bu sebepten dolayı daha çok MCsi OP olan ve ciddiyetini bozmayan cıvık cıvık değilde ciddi temalı anime önerilerinizi bekliyorum.
demon slayer yalan yok ciddiyeti bozuyor ama kalitelidir gerektiğindede ciddidri

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet taş
DR.STONE,FRİREN,BLACK CLOVER,BLEACH,MONSTER,EVANGELİON,FULLMETAL ALCHEMİST,CYBERPUNK EDGERUNNERS,CHAİNSAW MAN,DEATH NOTE,VİOLET EVERGARDEN,HxH,VİNLAND SAGA,AOT,VE SON OLARAK JJK bunlar beğendiğim kaliteli animeler

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Musa

Banada önerin böyle kesin izlemelisin dediğin çocukça olmayan gayet kaliteli

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet taş
DR.STONE,FRİREN,BLACK CLOVER,BLEACH,MONSTER,EVANGELİON,FULLMETAL ALCHEMİST,CYBERPUNK EDGERUNNERS,CHAİNSAW MAN,DEATH NOTE,VİOLET EVERGARDEN,HxH,VİNLAND SAGA,AOT,VE SON OLARAK JJK bunlar beğendiğim kaliteli animeler
bu yazdıklarımın hepsini izle çok iyidirler

Musa00.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Musa
Bide sezonu az dakikası 20 yi geçmeyen
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu yazdıklarımın hepsini izle çok iyidirler
Izlerim hocam sağolun da bazıları çocukça oluyor sarmiyor banane aile hayatından falan animelerde kan dram gözyaşı olmalı bide animede detay olmali

birhiçim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Mehmet taş
Bide sezonu az dakikası 20 yi geçmeyen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Izlerim hocam sağolun da bazıları çocukça oluyor sarmiyor banane aile hayatından falan animelerde kan dram gözyaşı olmalı bide animede detay olmali
pluto dediklerine hafiften uyuyor sanki izlemediysen bi bak derim kalitedir

Top Bottom