Kan testi olmaktan korkuyorum (kısacası iğneden ve hastaneden)

emirhan1234

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,812
Herkese merhabalar ben grip oldum fakat hastaneye gitmem gerek ailem götürecek korktuğum için de şuan gidemiyorum hastaneye girdiğimde korkuyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar

Bende korkuyordum Sağlık Raporu Çıkartmam gerekirken kağıtta yazıyordu kan vs diye ama almadılar kurtulmuştum .d

Bende korkuyordum Sağlık Raporu Çıkartmam gerekirken kağıtta yazıyordu kan vs diye ama almadılar kurtulmuştum .d
Hayır onun gibi bir şey değil şuan brn ne yapabilirim korkuyorum

Her ay açmışsın bu konuyu geçmedi mi hala 😄

ben de korkuyorum ama yapıcak bir şey yok hemşire kötü olmazsa 2 saniye bile sürmüyor arkadaşın kolunda damarı patlatmıştı

Hayır onun gibi bir şey değil şuan brn ne yapabilirim korkuyorum
Nasıl yani kan vermekten-igneden korkmuyormusun işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de korkuyorum ama yapıcak bir şey yok hemşire kötü olmazsa 2 saniye bile sürmüyor arkadaşın kolunda damarı patlatmıştı
Evet çocuk şuan sağlık ocağına bile gidemiycek teşekkürler hocam WOSJWKDNDNDJ

Nasıl yani kan vermekten-igneden korkmuyormusun işte

Evet çocuk şuan sağlık ocağına bile gidemiycek teşekkürler hocam WOSJWKDNDNDJ
Offff yaaa

Çok sıkıysa damarını çok normal

Herkese merhabalar ben grip oldum fakat hastaneye gitmem gerek ailem götürecek korktuğum için de şuan gidemiyorum hastaneye girdiğimde korkuyorum yardımcı olabilirseniz çok sevinirim saygılar
Asistan veya yeni bir hemşire yüzünden olmuştur o kolay kolay olacak bir şey değil normalde , küçüklüğümden beri hayatım hastanelerde geçti 1 kez bile öyle bir şey yaşamadım , hatta kan aldırırken hissetmiyorum bile artık 1 gram korkmuyorum, koluna bakma hissetmezsin bile .

Gel bana sana bir damar yolu açalım

Bir şey olmaz

Geri