Sanırım hızlı telefon veya 120hz ekran görmemişsiniz. İyi forumlar. Medeniyetin altında kalmış telefonunuz ile.nasıl yavaş çalışıyor benimde abimde var cayır cayır çalışıyor
elimdeki telefon android 120hz hızlıda sıkıntısızSanırım hızlı telefon veya 120hz ekran görmemişsiniz. İyi forumlar. Medeniyetin altında kalmış telefonunuz ile.
Model nedir?elimdeki telefon android 120hz hızlıda sıkıntısız
iphone 16e tasarımları çok kötüBu parayı verdikten sonra 16e almak daha mantıklı, iPhone 13 mü kaldı?
lazım mıModel nedir?
Merak ettim.lazım mı
Merak ettim.
Kral 120hz görünümlü telefon o tabii 13 hızlı ve konforlu gelir telefon kullanmıyorsun ki, yorum yaparken ona göre yapRedmi 12 ama öyle telefon kullanmıyorum çok aramak için filan
abimde varKral 120hz görünümlü telefon o tabii 13 hızlı ve konforlu gelir telefon kullanmıyorsun ki, yorum yaparken ona göre yap
Abindeki 13 sana akıcı geliyor çünkü akıcı telefon görmemişsin en başta dediğim gibi redmi 15 bile akıcı bir cihaz değil halam kullanıyora
abimde var
iphone alcaksan bu devirde ikinci el alcaksın fazla fiyat bilemeyen satıcı var birde eldenF/p kralı mutlaka alın
ya reis abimde satıcak bu sene bana oda 15 e geçer pro filan android sisteme göre baya iyi maelesef tek fiyatı pahallıAbindeki 13 sana akıcı geliyor çünkü akıcı telefon görmemişsin en başta dediğim gibi redmi 15 bile akıcı bir cihaz değil halam kullanıyor