Karşı binadan internet alma ihtimalim var mıdır

AmerikaPrezınt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
165
Hocam hikayenin özeti şu, şu anki kaldığımız evde altyapı yok port yok. TTNET'i aradım ve 180 gün içinde olur dediler lakin 180 gün içinde şu anki kaldığım evden taşınma ihtimalimiz %95. Yani port gelesiye kadar evden taşınıcaz. Boşa olmuş olacak. Karşı binada port var o porttan internet çekebilir miyim ?

Sanmıyorum hiç duymadım böyle bir şey, bunun yerine komşularınızdan faturaya destek olup wifi ile kullansanız?

• Beğen
Reaksiyonlar: com2
Hocam hikayenin özeti şu, şu anki kaldığımız evde altyapı yok port yok. TTNET'i aradım ve 180 gün içinde olur dediler lakin 180 gün içinde şu anki kaldığım evden taşınma ihtimalimiz %95. Yani port gelesiye kadar evden taşınıcaz. Boşa olmuş olacak. Karşı binada port var o porttan internet çekebilir miyim ?
Karşı binadan VDSL için hatmı çekmek istiyorsun yoksa internetlerini ortak mı kullanmak istiyorsun

En basiti komşunla konuşup eve Cat6 çekmek

Cat6 kabloya soğan bağla karşı balkona at ordan modeme taksınlar👍👍

komşu ile ortak olabilirsin şöyle olur kendine modem alırsın komşudan gelen kabloyu yeni modeme tak güle güle kullan olmayan internetti yaparsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,407
Üyeler
174,547
Son üye
Spideysense
Geri