Neler Yeni

Kas için kilo lazım mı?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Ya kral şimdi kara kuşak=son kuşak
Benim hocalarım kara kuşak ve birçok maça çıkmışlar. Bizim hocaya sordum dedi ki kahverengiden sonra maçlar başlıyor. Kahverengiden sonrası= kara kuşak. Yani başlar ama zamanı bilmiyorum. Maç olduğu zaman sana haber veririm boş olursan gelirsin izlemeye. Ama sakın beni tanıdığını çaktırma ailem de orada olur 😉
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ailem forum kullandığımı biliyor da insanlarla bu kadar samimi olduğumu bilmiyorlar. Ama şunu bilmiyorlar ki ben gerçek hayatta asosyal bir insanım ve konuşma zorluğu çekiyorum. Gerçek hayatta yeni insanlarka tanışmak istiyorum ama konuşamıyorum. Burada daha rahatım ve çok mutluyum senin gibi insanlar olduğu için @Kürşat Kütükçü
Çok teşekkür ederim güzel görüşün için ben normal hayatımda çok pozitif sosyal biriyim buraya da yansıyor galiba samimiyeti seviyorum,cana yakın olmayı seviyorum öyle yapmacık biri değilim zaten beni sivil hayatımda da güler yüzlü sosyal konuşgan biri olarak bilirler istediğin zaman sohbet edebiliriz ister online canlı ister mesaj ile hiç fark etmez genç güzel kardeşlerim siniz ben sizi öyle görüyorum bilmiyorum sanada tavsiye ederim özel hayatında da pozitif biri ol her zaman 😊

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Sorarsan çok mutlu edersin🥰
Benimde maçlar başlar diye düşünüyorum yakında. Maçtan önce ne yeyip ne yemememi bilmem gerek. Ne alıp ne almamamı da aynı şekilde. Onları da sorar mısın sana zahmet?
Gelicek cevap olmaz yüksek ihtimal senin boy kilon günlük rutinin kalori yakma tempon vs bunları kürşat abinin koçu bilmediği için sana program oluşturması saçma.

Sana en iyi tavsiye git sporcuları izle hangisi ne diyor bunları öğren hiç bilgin yok şuan,programada çok uymana gerek yok hangi bölgen eksikse o tarafa çalışacaksın.

SnareEcho

80+ Silver
Gelicek cevap olmaz yüksek ihtimal senin boy kilon günlük rutinin kalori yakma tempon vs bunları kürşat abinin koçu bilmediği için sana program oluşturması saçma.

Sana en iyi tavsiye git sporcuları izle hangisi ne diyor bunları öğren hiç bilgin yok şuan,programada çok uymana gerek yok hangi bölgen eksikse o tarafa çalışacaksın.
Zaten ben program istemedim kanka. Ama sporcuları izleme tavsiyesi için teşekkürler.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
180 mı oha

Reis uyuyana kadar ders var ztn. Ödev değil test. Zaten test bitiyor yarım saat sonra uyku. 23.30

Yok ben tadı güzel diye yiyorum 😂

Gün içinde meyve öğünü yapmak gibi mi?
7.sinıf da 11 e kadar ders mı çalışılır olum 11 de 10 da salıyorum ben 1 saat bile yeter. Abartıyon sen

SnareEcho

80+ Silver
180 mı oha

7.sinıf da 11 e kadar ders mı çalışılır olum 11 de 10 da salıyorum ben 1 saat bile yeter. Abartıyon sen
Ben baya önemsiyorum knk. LGS den full çekmek istiyorum.

Çok teşekkür ederim güzel görüşün için ben normal hayatımda çok pozitif sosyal biriyim buraya da yansıyor galiba samimiyeti seviyorum,cana yakın olmayı seviyorum öyle yapmacık biri değilim zaten beni sivil hayatımda da güler yüzlü sosyal konuşgan biri olarak bilirler istediğin zaman sohbet edebiliriz ister online canlı ister mesaj ile hiç fark etmez genç güzel kardeşlerim siniz ben sizi öyle görüyorum bilmiyorum sanada tavsiye ederim özel hayatında da pozitif biri ol her zaman 😊
Teşekkürler. 🥰 Seni seviyorum🥰
Sen, @Prmy ve @Halsiz en çok

@Kürşat Kütükçü Discord un varsa oradan eklemek istiyorum.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Tam tersiyiz ama eskiden böleydim😔

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
ideal kilo boyun 110 birim altıdır. 180 e 70 kilo. göbek çıkmaz. Birden değil, yavaş ve dengeli almalısın kiloyu. Hareket ve sporla aldığın kaloriyi depolanmasından ziyade harekete geçirmelisin.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Kas için kas lazım kas kazandığındada zaten kilo almış olacaksın. Yağ oranını artırmanı tavsiye etmem ama bence yaştan dolayı biraz yavaş ilerlemelisin. 15,16 yaşına kadar farklı bir dövüş sporu vb. tarzı şeylere daha çok odaklanıp 15 yaşından sonra kas odaklı ilerlemen bence daha iyi zaten kas yapmak beslenme demek beslenme demek para demek. Kendi vücut ağırlığınla spor yapmanda iyi olacaktır ekstra ağırlıklardansa haftada 4 gün filan yeterli bence

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Top Bottom