Arkadaşlar evde kendi imkanlarımla spor yapmaya başlayacağım. Kas için kilo lazım mı? Şu anda boyuma göre zayıfım. Boy 183. Kilo 66-67. Yaş 12 (Şubatta 13) @Che_@Furkan Karagülle@TİTAN.
Ya kral şimdi kara kuşak=son kuşak
Benim hocalarım kara kuşak ve birçok maça çıkmışlar. Bizim hocaya sordum dedi ki kahverengiden sonra maçlar başlıyor. Kahverengiden sonrası= kara kuşak. Yani başlar ama zamanı bilmiyorum. Maç olduğu zaman sana haber veririm boş olursan gelirsin izlemeye. Ama sakın beni tanıdığını çaktırma ailem de orada olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ailem forum kullandığımı biliyor da insanlarla bu kadar samimi olduğumu bilmiyorlar. Ama şunu bilmiyorlar ki ben gerçek hayatta asosyal bir insanım ve konuşma zorluğu çekiyorum. Gerçek hayatta yeni insanlarka tanışmak istiyorum ama konuşamıyorum. Burada daha rahatım ve çok mutluyum senin gibi insanlar olduğu için @Kürşat Kütükçü
Çok teşekkür ederim güzel görüşün için ben normal hayatımda çok pozitif sosyal biriyim buraya da yansıyor galiba samimiyeti seviyorum,cana yakın olmayı seviyorum öyle yapmacık biri değilim zaten beni sivil hayatımda da güler yüzlü sosyal konuşgan biri olarak bilirler istediğin zaman sohbet edebiliriz ister online canlı ister mesaj ile hiç fark etmez genç güzel kardeşlerim siniz ben sizi öyle görüyorum bilmiyorum sanada tavsiye ederim özel hayatında da pozitif biri ol her zaman
Sorarsan çok mutlu edersin
Benimde maçlar başlar diye düşünüyorum yakında. Maçtan önce ne yeyip ne yemememi bilmem gerek. Ne alıp ne almamamı da aynı şekilde. Onları da sorar mısın sana zahmet?
Gelicek cevap olmaz yüksek ihtimal senin boy kilon günlük rutinin kalori yakma tempon vs bunları kürşat abinin koçu bilmediği için sana program oluşturması saçma.
Sana en iyi tavsiye git sporcuları izle hangisi ne diyor bunları öğren hiç bilgin yok şuan,programada çok uymana gerek yok hangi bölgen eksikse o tarafa çalışacaksın.
Gelicek cevap olmaz yüksek ihtimal senin boy kilon günlük rutinin kalori yakma tempon vs bunları kürşat abinin koçu bilmediği için sana program oluşturması saçma.
Sana en iyi tavsiye git sporcuları izle hangisi ne diyor bunları öğren hiç bilgin yok şuan,programada çok uymana gerek yok hangi bölgen eksikse o tarafa çalışacaksın.
Çok teşekkür ederim güzel görüşün için ben normal hayatımda çok pozitif sosyal biriyim buraya da yansıyor galiba samimiyeti seviyorum,cana yakın olmayı seviyorum öyle yapmacık biri değilim zaten beni sivil hayatımda da güler yüzlü sosyal konuşgan biri olarak bilirler istediğin zaman sohbet edebiliriz ister online canlı ister mesaj ile hiç fark etmez genç güzel kardeşlerim siniz ben sizi öyle görüyorum bilmiyorum sanada tavsiye ederim özel hayatında da pozitif biri ol her zaman
ideal kilo boyun 110 birim altıdır. 180 e 70 kilo. göbek çıkmaz. Birden değil, yavaş ve dengeli almalısın kiloyu. Hareket ve sporla aldığın kaloriyi depolanmasından ziyade harekete geçirmelisin.
Kas için kas lazım kas kazandığındada zaten kilo almış olacaksın. Yağ oranını artırmanı tavsiye etmem ama bence yaştan dolayı biraz yavaş ilerlemelisin. 15,16 yaşına kadar farklı bir dövüş sporu vb. tarzı şeylere daha çok odaklanıp 15 yaşından sonra kas odaklı ilerlemen bence daha iyi zaten kas yapmak beslenme demek beslenme demek para demek. Kendi vücut ağırlığınla spor yapmanda iyi olacaktır ekstra ağırlıklardansa haftada 4 gün filan yeterli bence