Kasa montajına yardım

arqeuda

80+
Reaksiyon skoru
26
selamlar öncelikle.Kasayı toplayama çalışıyorum, dün sabaha kadar denedim kablolama kısmında sınıfta kaldım.Fan ve soğutucunun kablolarını youtube açarak baktım fakat beceremedim.28 denelik hayatımda ilk defa kasa topluyorum, yardım edebilecek arkadaş var mı

Ekler

• ED56B990-C330-4422-87E0-655F86B63E68.webp
    ED56B990-C330-4422-87E0-655F86B63E68.webp
    804.5 KB · Hit: 38
Aman diyim anakart üzerinde ki girişlerde hata yapayım deme başın ağrır anakart yakarsın. Eğer çıkmaza girdiysen bir bilgisayarcıdan destek alman en doğrusu

forumda ücretsiz bu işi yapanlar vardı onlara götürürsen hem gösterirler hem yaparlar.

forumda ücretsiz bu işi yapanlar vardı onlara götürürsen hem gösterirler hem yaparlar.
Ben görmedim onu, nerden bulabilirim bakımdım bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aman diyim anakart üzerinde ki girişlerde hata yapayım deme başın ağrır anakart yakarsın. Eğer çıkmaza girdiysen bir bilgisayarcıdan destek alman en doğrusbeceremem bıraktım böyle valla

Aman diyim anakart üzerinde ki girişlerde hata yapayım deme başın ağrır anakart yakarsın. Eğer çıkmaza girdiysen bir bilgisayarcıdan destek alman en doğrusu
Beceremedim böyle bıraktım valla

Herkese İyi günler arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim ben bir sistem toplayacağım veya hazır sistem düşünüyorum sistem özellikleri
İşlemci: 7500F
Anakart: Asus prime B650M-R
Ekran Kartı :İnno3d 5060ti 16 gb vatan PC
Ram:8*2:16gb ram 6000mhz
Kasa:Yok tavsiye
Psu:yok tavsiye
İşlemci soğutucu: yok tavsiye
Böyle bir sistem düşünüyorum kasım ayında çok iyi sistem olacak denildi bekledim ama şuana kadar daha iyi bir şey çıkmadı acaba ileride çıkar mı veya tek tek toplamak mı daha mantıklı yardımcı olursanız çok memnun olurum parçaları daha almadım bazı parçalar yok onların yerine güzel bir parça söylerseniz uygun fiyat performans sevinirim parçalar Bütçe:36K

Herkese İyi günler arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim ben bir sistem toplayacağım veya hazır sistem düşünüyorum sistem özellikleri
İşlemci: 7500F
Anakart: Asus prime B650M-R
Ekran Kartı :İnno3d 5060ti 16 gb vatan PC
Ram:8*2:16gb ram 6000mhz
Kasa:Yok tavsiye
Psu:yok tavsiye
İşlemci soğutucu: yok tavsiye
Böyle bir sistem düşünüyorum kasım ayında çok iyi sistem olacak denildi bekledim ama şuana kadar daha iyi bir şey çıkmadı acaba ileride çıkar mı veya tek tek toplamak mı daha mantıklı yardımcı olursanız çok memnun olurum parçaları daha almadım bazı parçalar yok onların yerine güzel bir parça söylerseniz uygun fiyat performans sevinirim parçalar Bütçe:36K
Corsair 3500x aldım kasa ben, içinde 4 fan ve psu var ve güzel kasa, işlemci 7800x3d aldım. Önce 9700x aldım iade edip bunu aldım.Henüz montajınyapamadığım için bişe diyemiyorum ama …

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,858
Üyeler
184,236
Son üye
ardababaaas
Geri