Kasa ve psu önerisi 5-10k

11 bine çıkarsa bu ikisi çok iyi olur

kasa beyaz mı siyah mı tercih edeyim parçaların hepsi siyah ne dersin

şu bile yeterli olur ama bütçen varsa nzxtlere bakabilirsin

şu bile yeterli olur ama bütçen varsa nzxtlere bakabilirsin
bütçem var hocam 5-10 arası olabilir çok aklıma yatarsa biraz daha ekleyebilirim hani bunu al bu iyi bayağı da gider derseniz onu tercih edebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de bu kadar para vermişken 1350w almak daha mantıklı değil mi

bütçem var hocam 5-10 arası olabilir çok aklıma yatarsa biraz daha ekleyebilirim hani bunu al bu iyi bayağı da gider derseniz onu tercih edebilirim
arkadaşın attığı kasa + bu psu yeterli olur 1200w biraz abartı geldi bana tabi ileride upgrade sıkıntısı çekmezsiniz sizin tercihiniz

arkadaşın attığı kasa + bu psu yeterli olur 1200w biraz abartı geldi bana tabi ileride upgrade sıkıntısı çekmezsiniz sizin tercihiniz
teşekkür ederim bütçe olarak çıkarabilirsem yüksek olanı alacağım sanırım kasa hoşuma gitti

kasa beyaz mı siyah mı tercih edeyim parçaların hepsi siyah ne dersin
yani beyazı daha ucuz ilginç bir şekilde o.O2 beyaz daha güzel gidebilir sizi bilmem ama bana çok güzel geliyor

Bütçesi varsa 1200w alsın ne takarsa taksın besler psu kaliteli 5.4k ya bundan kalitelisini bulamazsın

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de bu kadar para vermişken 1350w almak daha mantıklı değil mi
yani bütçenizi çok aşmamaya çalıştım eğer çıkarsa tabikide 1350w daha iyi olur zaten attığım kasa fiyatının en iyi akvaryum kasası olabilir bilmiyorum hava akışı vs çok güzel tasarlanmış

Bütçesi varsa 1200w alsın ne takarsa taksın besler psu kaliteli 5.4k ya bundan kalitelisini bulamazsın
öyler hocam da olabildiğince uygun olursa daha iyi olur demiş ben de seçenek sundum 1200 alabiliyosa alsın zaten ömürlük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,433
Üyeler
183,119
Son üye
kagan6_32
Geri