Neler Yeni

Çözüldü✓ Kasadan gelen garip ses?

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın
Bu tiz ses neyden kaynakı olabilir?
Cs'ye girince bu ses geliyor. Menüde veya oyun yüklenirken değil oyun başlayınca geliyor. Alt tab atıyorum ses gidiyor tekrar cs ye giriyorum tekrar geliyor. Nedir bu ses?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dosya yüklenmemiş...

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,660
İsim
efe araci
Cs'ye girince bu ses geliyor. Menüde veya oyun yüklenirken değil oyun başlayınca geliyor. Alt tab atıyorum ses gidiyor tekrar cs ye giriyorum tekrar geliyor. Nedir bu ses?

Dosya yüklenmemiş...
coil whine merak etmeyin bileşenlere zarar vermez ekran kartının bobinlerinden gelen ses zararı yok garantiye de gitmez hasarlı ürün olarak ta kabul edilmez.

coil whine merak etmeyin bileşenlere zarar vermez ekran kartının bobinlerinden gelen ses zararı yok garantiye de gitmez hasarlı ürün olarak ta kabul edilmez.
fpsyi sınırsız yerine 120-90 gibi kısıtlayarak azaltabilirsin.

Bate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bate

Dosya yüklenmemiş...
Herhangi bir cw sesinin zararı olmaz, nerdeyse her kartta vardır endişelenmeyin zarar vermez. Zarar verebilecek fan sesi kendi etrafındaki parçalara sürtmesidir o kadar, coil whine a takılmanıza gerek yok.

undervoltaj gibi yöntemler ile sesi azaltabilirsin ama değmez o tür şeylere

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

fpsyi sınırsız yerine 120-90 gibi kısıtlayarak azaltabilirsin.
Normalde yoktu bu ses daha yeni olmaya başladı ben de endişelendim bi. Herhangi bir zararı yoksa problem yok o zaman. Anlayamadım da tam olarak nereden geldiğini sorayım dedim.

Herhangi bir cw sesinin zararı olmaz, nerdeyse her kartta vardır endişelenmeyin zarar vermez. Zarar verebilecek fan sesi kendi etrafındaki parçalara sürtmesidir o kadar, coil whine a takılmanıza gerek yok.

undervoltaj gibi yöntemler ile sesi azaltabilirsin ama değmez o tür şeylere
Sağolun hocam. Sorun yaratmıyorsa tamam.

Bate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Bate
Kafanıza takmayın hocam herhangi bir sorun yaratmaz

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,660
İsim
efe araci

Coil whine sesi midir bu?

Hocam siz görebiliyor musunuz dosyayı? @jombo
bende göremiyorum hocam ama o ses genelde CW oluyor ve şu an dinledim evet bu ses coil whine merak etmeyin sorun çıkarmaz.

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Barkın
bende göremiyorum hocam ama o ses genelde CW oluyor ve şu an dinledim evet bu ses coil whine merak etmeyin sorun çıkarmaz.
Tamam hocam sorun çıkarmıyorsa kafaya takmaya gerek yok. Peki neden bu sesi yapar ekran kartları🤔

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,169
Üyeler
172,792
Son üye
LevearstSEFA
Top Bottom