Bilinçli bireysen neyin virüslü neyin değil biliyorsan Microsoftun tabii kiGüvenlik açısından hangisi daha güçlüdür sizce?
Neyin virüslü olmadığını biliyorsan neye bastığını biliyorsan antivirüse gerek yok ki?Bilinçli bireysen neyin virüslü neyin değil biliyorsan Microsoftun tabii ki
Evet yok zaten Microsoft defeder sistemde yüklü geldiği için onu dedimNeyin virüslü olmadığını biliyorsan neye bastığını biliyorsan antivirüse gerek yok ki?
Garanti olması için yine de kaspersky olmalı benceEvet yok zaten Microsoft defeder sistemde yüklü geldiği için onu dedim
Gral g ile defender sildiğimden beri pc donmayı bıraktıNeyin virüslü olmadığını biliyorsan neye bastığını biliyorsan antivirüse gerek yok ki?
Ben hiçbirini kullanmıyorum çünkü bilinçli isen zaten neyin ne olduğunu bilirsiniz hocam ben bu şekilde düşünüyorum. Yıllardır hiçbir program kullanmadımGaranti olması için yine de kaspersky olmalı bence
Crackli bir şey indirirken mesela için demiştim ama sizinki de o açıdan doğruBen hiçbiri kullanıyorum çünkü bilinçli isen zaten neyin ne olduğunu bilirsiniz hocam ben bu şekilde düşünüyorum. Yıllardır hiçbir program kullanmadım
Yine bilgin var ise sorun yok ayrıca yükleyen sitenin tanınırlığı önemli.Crackli bir şey indirirken mesela için demiştim ama sizinki de o açıdan doğru
hocam kasperskyda ve microsoft defender da donanım sanalıştırma var hangisinikini kullanmalıyım sizce şu anNormalde hiç virüs programı kullanmayan biriyim ancak son 1-2 yıldır kaspersky kullanıyorum.
İlk geçişimin sebebi windows defenderın pc'de baya bir bellek vs kullanmasıydı.
Deneyimlerim: İlk geçtiğimde şaşırtıcı bir şekilde daha az bellek vs kullandığını gördüm ve fazladan korumam da vardı yani bir an dalgınlağa gelip bir şeyler yapmamı da engelliyordu.
Şuan 3 yıllık premium versiyonunu aldım ve işte vpn, şifre koruması vs vs bir sürü şey de verdi. 500-600tl civarı ödedim 3'yıllığına ve 3 cihaza sanırsam
Paralı olan vpn, ücretsiz proton vpn'den kötü. Şifre korumayı denemedim ama sağlam duruyor her pc açtığımda şifre kasasının da parolasını girmem gerekiyor. Cloud servisini kullanmadım.
1-2 defa dalgınlığa gelip yaptığım salaklıkları kurtardı.
Kendi fikrimce windows defenderdan daha az yoruyor pc'yi ve bir tık daha güvenli
bilinçliyim korsan uygulamlar,oyunlar indirmiyorum kullanmyorum şu an fakat pc nin daha güvende olmasını istiyorum hangisi güvenlik açısından daha iyidir sizceBilinçli bireysen neyin virüslü neyin değil biliyorsan Microsoftun tabii ki
kaspersky daha iyi koruyor diye biliyorum. fakat free sürümü kullandığım için pek emin değilim sizce hangisi daha başarılı güvenlik açısındanRat yapmaya çalışırken w defender başımın belası oldu. Gayet iyi koruyor