Neler Yeni

Kaspersky Free vs Microsoft Defender 🤔

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Reaper
Güvenlik açısından hangisi daha güçlüdür sizce?
bu arada kaspersky free den bahsediyorum kaspersky plustan değil yalnış anlamayın

Son düzenleme:

erayisteya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Eray
İlgilendiği Kategoriler
Müzik ve oyun
Discord
sagopakajmer1.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar

YPoine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kerem Can Öngel
Normalde hiç virüs programı kullanmayan biriyim ancak son 1-2 yıldır kaspersky kullanıyorum.
İlk geçişimin sebebi windows defenderın pc'de baya bir bellek vs kullanmasıydı.
Deneyimlerim: İlk geçtiğimde şaşırtıcı bir şekilde daha az bellek vs kullandığını gördüm ve fazladan korumam da vardı yani bir an dalgınlağa gelip bir şeyler yapmamı da engelliyordu.
Şuan 3 yıllık premium versiyonunu aldım ve işte vpn, şifre koruması vs vs bir sürü şey de verdi. 500-600tl civarı ödedim 3'yıllığına ve 3 cihaza sanırsam
Paralı olan vpn, ücretsiz proton vpn'den kötü. Şifre korumayı denemedim ama sağlam duruyor her pc açtığımda şifre kasasının da parolasını girmem gerekiyor. Cloud servisini kullanmadım.
1-2 defa dalgınlığa gelip yaptığım salaklıkları kurtardı.
Kendi fikrimce windows defenderdan daha az yoruyor pc'yi ve bir tık daha güvenli

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Reaper
Normalde hiç virüs programı kullanmayan biriyim ancak son 1-2 yıldır kaspersky kullanıyorum.
İlk geçişimin sebebi windows defenderın pc'de baya bir bellek vs kullanmasıydı.
Deneyimlerim: İlk geçtiğimde şaşırtıcı bir şekilde daha az bellek vs kullandığını gördüm ve fazladan korumam da vardı yani bir an dalgınlağa gelip bir şeyler yapmamı da engelliyordu.
Şuan 3 yıllık premium versiyonunu aldım ve işte vpn, şifre koruması vs vs bir sürü şey de verdi. 500-600tl civarı ödedim 3'yıllığına ve 3 cihaza sanırsam
Paralı olan vpn, ücretsiz proton vpn'den kötü. Şifre korumayı denemedim ama sağlam duruyor her pc açtığımda şifre kasasının da parolasını girmem gerekiyor. Cloud servisini kullanmadım.
1-2 defa dalgınlığa gelip yaptığım salaklıkları kurtardı.
Kendi fikrimce windows defenderdan daha az yoruyor pc'yi ve bir tık daha güvenli
hocam kasperskyda ve microsoft defender da donanım sanalıştırma var hangisinikini kullanmalıyım sizce şu an

Ekler

• 1.png
    1.png
    9.5 KB · Hit: 6
  • Ekran görüntüsü 2024-11-24 204452.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-24 204452.png
    10.9 KB · Hit: 6

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Yunus Kocabay
Rat yapmaya çalışırken w defender başımın belası oldu. Gayet iyi koruyor

IReaper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Reaper
Bilinçli bireysen neyin virüslü neyin değil biliyorsan Microsoftun tabii ki
bilinçliyim korsan uygulamlar,oyunlar indirmiyorum kullanmyorum şu an fakat pc nin daha güvende olmasını istiyorum hangisi güvenlik açısından daha iyidir sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rat yapmaya çalışırken w defender başımın belası oldu. Gayet iyi koruyor
kaspersky daha iyi koruyor diye biliyorum. fakat free sürümü kullandığım için pek emin değilim sizce hangisi daha başarılı güvenlik açısından

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,731
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11
Top Bottom