Kazıklanmadım Değil Mi ?

Merhaba Arkadaşlar,

Ben şu koltuğu aldım ama sizce pişman olur muyum ya...

Lütfen kazıklanmamış olayım :cry:
İncelemesini ve memnuniyetini yazarsan cidden çok iyi olur. Bende bu fiyat bandında koltuk bakıyorum.

Tabiiki yaparım, Ama daha alalı 1 saat oldu. Anladığım kadarı ile 1 hafta da filan geliyormuş. Gelince kurulumu ile birlikte detaylı bir inceleme yaparım.
hayırlı olsun kankam :D

Kumaş olduğu için iyi duruyor.
Bende deri xDrive koltuk var çok terletiyor mesela.

Kazıklanmamışsın merak etme. Gelince incelemesini yaparsın. 😉
Oyuncu koltukları neden bu kadar pahalı?
50 liralık normal sanyelde oturan ben oyuncu koltuğu alanı görünce: keriz (sadece şaka)

Merhaba Arkadaşlar,

Kumaş olması diğer taraftan iyi aslında terletmez diye düşünüyorum. Hayırlı olsun

Bu fiyatın üstüne az daha koyup gerçek bel desteği olan bir koltuk alırdım.
Bu modelin bel desteği denilen şeye sahip olmadığını direk düz olmasından anlayabilirsiniz ^^

Hayırlı olsun gayet güzel koltuk ben 40 tl lik kulaklıkla inceleme yaptım sendende beklerim inceleme...

Merhaba Arkadaşlar,

Lütfen inceleme yaz. Beni de etiketle lütfen almayı düşünüyorum.

Kumaş olduğu için iyi duruyor.
Bende deri xDrive koltuk var çok terletiyor mesela.
Valla bende önce xDrive alıcaktım ama sonradan terletme ve boy yüzünden vazgeçtim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu modelin bel desteği denilen şeye sahip olmadığını direk düz olmasından anlayabilirsiniz ^^
xDrive ın benim boyuma uygun koltukları için biriktirebileceğimden fazlası lazımdı. Boyum neredeyse 1.80 ve büyümemin durmasına neredeyse 5 sene kadar var. Bende bunu biraz uzun kulllanayım dedim. Sırt yüksekliği de hem xDrive a göre daha fazla ve kumaş olmasıda bir artı. Daha nce xDrive kulandım ama bundan daha fazla memnun kalıcağımı düşünüyorum. Bel desteği kısmına gelecek olursak; Bel kısmı boş biliyorum ama buna oturacak kişiler arasında 180 cm altı kişi yok bu yüzden zaten yastığı yükselteceğim. (y)

Sen 2000TL vermedin mi? Üstünde yatabilmen lazım o parayı verdiğin şeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,126
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri