Kendi başıma ddr5 kurdum yardım

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
32000
32bin tl ye bu sistemi kurdum kurma amacım 1 2 ay sonra rahat bi şekilde parça parça iyi parçalarla güncellemek oyüzden ddr5 kurmak istedim fazla ağır oyunlar oynamıyorum tavsiyeniz ne olur

Ekler

• IMG_3706.png
    IMG_3706.png
    658.6 KB · Hit: 129
  • IMG_3707.png
    IMG_3707.png
    567.3 KB · Hit: 128
dostum o koyduğun gigabyte psunun bombadan farkı yok başka bir şey seç

İkinci el sistem alsan 32 bine daha mantıklı yeni ekran kartları gelince eski sistemlerin bir nebze fiyatı düşer ikinci elde zorlasan 4070 superli sistem bulursun az daha ekleyip

İkinci el sistem alsan 32 bine daha mantıklı yeni ekran kartları gelince eski sistemlerin bir nebze fiyatı düşer ikinci elde zorlasan 4070 superli sistem bulursun az daha ekleyip
İkinci el 4070 super yok ki ddr5 bulabilir miyim ikinci el olması sorun değil ikinci el candır

650w için a650bn,tuf gaming 650b öneririm 750w için cx750, High Power Performance GD,RM750e,A750GF alabilirsin

Ddr5 bulabilirsiniz tabi aynı sistemi 20 binlere alırsınız

İkinci el olarak hangi parçaları aliyim sıfır hangilerini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İkinci el olarak hangi parçaları aliyim sıfır hangilerini
Bu fiyat bazında max 35 belki biraz daha çıkabilirim toplar mısınız parça ismi olarak

32 bine 4060 hiç iyi değil , psu kötü , daha iyi fiyata ram var
sistemin kullanım amacı ne olacaktı daha iyi parçalar önerebilirim.

32 bine 4060 hiç iyi değil , psu kötü , daha iyi fiyata ram var
sistemin kullanım amacı ne olacaktı daha iyi parçalar önerebilirim. genellikle oyun film iyi çözünürlükte film falan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genellikle oyun olucak çok ağır oyunları oynamam pek ama ileriye dönük geliştirilebilmesi önemli benim için fps tarzı oyunluklar ağırlıklı oyniycam arada hikayeli

Geri