Fiyat nesoru başlıktaki gibi km düşürmek istiyoruz ve bi nebze daha yeni olsun istiyoruz iyi midir şuanki arabadan geçilir mi??
evet cam tavan yok ama sanki kmnin düşük olması ve koltuk ısıtma gibi özellikler cam tavanın önüne geçiyor gibi ama yinede insanı düşündürüyor buradaki yorumlara göre tekrardan bir göz geçireceğimkia cam tavanlı ise önermem çünkü mokka da cam tavan yyok
1.2m-1.3m arasi fiyat açısından sıkıntı yok max 50k falan çıkar çıkarsa cebimizdenFiyat ne
cam tavanlı araba kullandıktan cam tavansıza geçmek biraz canını sıkabilir cam tavanlı araç kullanıyorum şuan cam tavansıza geçince boğuluyorum gibi oluyorevet cam tavan yok ama sanki kmnin düşük olması ve koltuk ısıtma gibi özellikler cam tavanın önüne geçiyor gibi ama yinede insanı düşündürüyor buradaki yorumlara göre tekrardan bir göz geçireceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
1.2m-1.3m arasi
valla şuanki araçta perde kapalı oluyor çoğunluklu açmıyoruz pek açıkçası evet olması hoş hissettiriyor ama olmasa da dert etmez gibicam tavanlı araba kullandıktan cam tavansıza geçmek biraz canını sıkabilir cam tavanlı araç kullanıyorum şuan cam tavansıza geçince boğuluyorum gibi oluyor
tercih biraz perdem hala ilk günkü gibi çünkü hep açık yerinde saklı duruyorvalla şuanki araçta perde kapalı oluyor çoğunluklu açmıyoruz pek açıkçası evet olması hoş hissettiriyor ama olmasa da dert etmez gibi