Kilo nasıl alırım 17 yaş

YasinMKC

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,101
Arkadaşlar merhaba yaşım 17, 18 e girmeme birkaç ay kaldı boyum 169 kilom 55. Nasıl sağlıklı kilo alırım 65-70 olmak istiyorum. Boyum kısa farkındayım ama genetik yapacak bir şey yok günde 4 öğün yemek yiyiyorum acaba metabolizmam mı hızlı

Eğer skinny fat gibi problemin yoksa çok şanlısın, acilen vücut geliştirme işine başla. Öyle temiz bir form ziyan edilmemeli.

Eğer skinny fat gibi problemin yoksa çok şanlısın, acilen vücut geliştirme işine başla. Öyle temiz bir form ziyan edilmemeli.
Hocam tam anlayamadım da skinny fat ne demek, ben 3 aydır ne bulduysam yiyiyorum ama kilo alamıyorum anlayamadım

Belirli bir seviyeye kadar olur farklı şınav türleri mekikle falan ama eve ayarlanabilir halter seti, bench sehpası, barfiks demiri, direnç bandı gibi ekipmanlar alırsan çok iyi bir şekilde gelişirsin
Dediğin gibi sporla kilo almak lazım sadece yemek yeme ile kilo alınmıyor

Benim boyum da 169 önceden 50 kilo bile değildim. Yulaf yiyerek kilo aldım sana nasıl yediğimi anlatayım hem de sağlıklı beslenirsin tavsiye ederim.
1 bardak yulaf (eti'nin normal yulafı ince öğütülmüşünü denemedim ama onu da deneyebilirsin)
1 bardak süt
5-7 adet bebek bisküvisi (ezerek koy ve karıştır)
Bir avuç kuru üzüm
Bir avuç ceviz
1 adet muz
Üstüne de istersen biraz bal dökebilirsin

Benim boyum da 169 önceden 50 kilo bile değildim. Yulaf yiyerek kilo aldım sana nasıl yediğimi anlatayım hem de sağlıklı beslenirsin tavsiye ederim.
1 bardak yulaf (eti'nin normal yulafı ince öğütülmüşünü denemedim ama onu da deneyebilirsin)
1 bardak süt
5-7 adet bebek bisküvisi (ezerek koy ve karıştır)
Bir avuç kuru üzüm
Bir avuç ceviz
1 adet muz
Üstüne de istersen biraz bal dökebilirsin
Bunu günde kaç kere yediniz peki hocam ve şuan kaç kilo oldunuz

• Beğen
Reaksiyonlar: warg
Kilo almak için elimde bir diyet programı var paylaşabilirim istersen

Geri