Pardon dostum beğen atarken olmuş sanırım@sulomete Noldu reis niye kızgın attın ?
Ne dedim ki ben.
Pardon dostum beğen atarken olmuş sanırım@sulomete Noldu reis niye kızgın attın ?
Ne dedim ki ben.
O kadar zayıf değilim labiraz daha kilo verirsen ölüceksin.
Yediğin yemekler vücudunda daha fazla su tutmanı sağlar, yemek yemeyi kesmişsin vücudun su kaybetmiş, 1 haftada 5 kilo yağ yakman imkansız. 4.5 kilosu sudur onun.Her gün 1 kilo veriyordum o kadar fazla yiyordum ki bir anda kestim
Ama dediğim gibi bir süre sonra durdu 1 1,5 hafta kilo vermedim daha sonra tekrardan vermeye başladım
Spor yap şeker yemeYaşım 14-15, boyum 168, kilom 62. Kilomdan çok rahatsız değilim ancak çok fazla kalıplı ve yanlardan şişman duruyorum. Ne gibi şeyler yaparak fiziğimi daha iyi hale getirebilir, kilo verebilirim ?
Olabilir dostum ha su ha yağ ben verdiğim kiloyu söylüyorum.Yediğin yemekler vücudunda daha fazla su tutmanı sağlar, yemek yemeyi kesmişsin vücudun su kaybetmiş, 1 haftada 5 kilo yağ yakman imkansız. 4.5 kilosu sudur onun.
Hocam ben dayanamadım patates kızartmalı sucuklu kaşarlı yumurta yedim 1 çay süzme peynir ve sarelle yedim sabah kahvaltısındaHocam ben önermiyorum. Çünkü hem yağlı hem zararlılar. Eğer iradeniz düşükse ve bir salarsanız bir daha toparlayamayabilirsiniz.
Hocam zararı kendinize beni bağlayan bir şey yok. Kendinize en büyük zararı yine kendiniz verirsiniz.Hocam ben dayanamadım patates kızartmalı sucuklu kaşarlı yumurta yedim 1 çay süzme peynir ve sarelle yedim sabah kahvaltısında
Usta yaş 17 boy 185 kilo 110 yardımcı olursan en çok bana yardımcı olursunArkadaşlar hayatımı kilolu bir şekilde geçirdim. Ancak nisanda diyete başladım. Nisanda 85 kilo olan ben haziranda 70 kiloya düştüm. Eğer kilo vermeyle alakalı sorunuz varsa sorun yardımcı olayım
Hocam almanız gereken kalori miktarının 1000 kalori altını alınUsta yaş 17 boy 185 kilo 110 yardımcı olursan en çok bana yardımcı olursun
Kilolu skofield
Hocam metabolizmaya göre değişiyor bu durum. Kardiyo yapmaya özen gösterinEvde düzenli olarak spor yapıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum halen istediğim kiloda değilim. ( herhangi bir tartı kullanmıyor.) XL modelinden M'ye düşmeye çalışıyorum şu anda L'deyim. Yürüş yapacak vakit bulamıyorum maalesef ondan diyor çoğu kişi zayıflayamıyorsun.
Öyle yapmaya çalışıcam sağ olun.Hocam almanız gereken kalori miktarının 1000 kalori altını alın
Spora gidebilirseniz çok iyi olur . Kas kütleniz artar. Bu sayede daha rahat kilo verirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam metabolizmaya göre değişiyor bu durum. Kardiyo yapmaya özen gösterin
bildirim yapim 3 -4 kilo verdim goArkadaşlar hayatımı kilolu bir şekilde geçirdim. Ancak nisanda diyete başladım. Nisanda 85 kilo olan ben haziranda 70 kiloya düştüm. Eğer kilo vermeyle alakalı sorunuz varsa sorun yardımcı olayım