Neler Yeni

Kimya Projesi İçin Oyun Modlamak

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Doğan PİKAY
Hocamız bize oyunlar hakkında proje ödevi verdi. Kimya dersi hakkında oyun yapacaktık bilgisayar oyunu da olabilir dedi. Ve ben herhangi bir oyuna mod eklemek istedim sizce en rahat mod yapaliceğeim oyun hangisi (oyun modlamak hakkında hiçbir şey bilmiyorum yakın zamanda öğrenmeye başlamak istiyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Doğan PİKAY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevabın için teşekkürler. Fakat ben modu kendi kafamda kurdum modu, sorular sorucak sohbet kanalından doğru cevaplayan ise puan kazanıcak ve bir oda olucak ve o odada ünite ünite konular olucak (3 ünite yapıcam) şeklin üzerini tıklayınca bölüm bölüm konu anlatımı sohbet kanalına atılıcak kafamda bu var.

Batuhan_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Batuhan Özdoğan
Yani ustam oyun yapmak da, modlamak da çok zor şeyler, bir de sen oda falan kurmak istiyor isen yapabileceğin en kolay şey internet üzerinden freelancer çalışanlar bulup onlara modlatmak, yani benim bildiğim oda mantığı ile çalışan fazla bir oyun yok sen öyle bir oyun bulup modlatmak istersen baya zaman alır,
Bana kalırsa, bu kral oyun tarzı siteler var ya onlarda oyun yapması çok kolay, git oraya "Var Mısın Yok Musun" adlı bir oyun var, soru mantığı ile değiştirisin, soruyu doğru bilen kişide para kazanır en basit yöntem ama benim dediğim yöntemi yapacaksan çok az bir süren var haberin olsun,
Bir de sanırım Scratch diye çok ama çok basit "oyuncuklar" yapmanı sağlayan bir program var ona da bir bak.
Unreal Engine de var ama sen onu kullanamazsın çok zor bir program bildiğim kadarıyla, bana kalırsa en mantıklı yol, Scratch bir oyun benzeri bir şey yapabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Doğan PİKAY
Yani ustam oyun yapmak da, modlamak da çok zor şeyler, bir de sen oda falan kurmak istiyor isen yapabileceğin en kolay şey internet üzerinden freelancer çalışanlar bulup onlara modlatmak, yani benim bildiğim oda mantığı ile çalışan fazla bir oyun yok sen öyle bir oyun bulup modlatmak istersen baya zaman alır,
Bana kalırsa, bu kral oyun tarzı siteler var ya onlarda oyun yapması çok kolay, git oraya "Var Mısın Yok Musun" adlı bir oyun var, soru mantığı ile değiştirisin, soruyu doğru bilen kişide para kazanır en basit yöntem ama benim dediğim yöntemi yapacaksan çok az bir süren var haberin olsun,
Bir de sanırım Scratch diye çok ama çok basit "oyuncuklar" yapmanı sağlayan bir program var ona da bir bak.
Unreal Engine de var ama sen onu kullanamazsın çok zor bir program bildiğim kadarıyla, bana kalırsa en mantıklı yol, Scratch bir oyun benzeri bir şey yapabilirsin.
Cevabın için teşekkürler. Modlamak derken mc gibi oyunlara mod yapmak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve 4 ocağa kadar sürem var

Batuhan_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Batuhan Özdoğan
Ben MC nasıl modlanır pek bilmniyorum ama işine yarar ise Scratch de basit bir uygulama

bariskaratas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Barış
Hocamız bize oyunlar hakkında proje ödevi verdi. Kimya dersi hakkında oyun yapacaktık bilgisayar oyunu da olabilir dedi. Ve ben herhangi bir oyuna mod eklemek istedim sizce en rahat mod yapaliceğeim oyun hangisi (oyun modlamak hakkında hiçbir şey bilmiyorum yakın zamanda öğrenmeye başlamak istiyorum)
kimya ve bilgisayar oyunu modu nasıl konuyu bağdaştırıcan aydınlatır mısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Doğan PİKAY
kimya ve bilgisayar oyunu modu nasıl konuyu bağdaştırıcan aydınlatır mısın
Kimya hakkında bir mod yapıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoca bize örnek olarak bunu attı

Ekler