LordHasan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
- Reaksiyon skoru
- 9,196
Gönder garantiye.Okumadan kayıp yok diyebiliriz
47 derece
Normal değil bu SSD de bir sorun var.
Ne yapacağım acaba testten kesin doğru sonuç almak için yapmam gereken bir şey var mı?neredeyse yarı yarıya düşmüş yazma hızı
belki sorun olabilir
ama bir süre daha bekle aynı yazma değerlerinde arkaplanda hiçbir uygulama çalışmıyorsa SORUN OLABİLİR.O zamanda Garantisi devam ediyorsa göndermen mantıklı olur.
Ne yapacağım acaba testten kesin doğru sonuç almak için yapmam gereken bir şey var mı?
Biraz daha bekle sonra yine test yap( birkaç gün sonra filan ).Arkaplandaki GEREKMEYEN programların açık olmadığına emin ol ve yeniden test yaptır .Eğer sonuçlar tatmin edici çıkmazsa GARANTİYE verebilirsin.Okumadan kayıp yok diyebiliriz
47 derece
Biraz daha bekle sonra yine test yap( birkaç gün sonra filan ).Arkaplandaki GEREKMEYEN programların açık olmadığına emin ol ve yeniden test yaptır .Eğer sonuçlar tatmin edici çıkmazsa GARANTİYE verebilirsin.
Tekrar tekrar yapıyorum 900 olduğu bile çıktıHer şey kapalı olduktan sonra hiç bir şeye dokunmayacaksın ama değerler iyi değil garantiye gönderin derim.
önceki mesajta belittiğim gibiTekrar tekrar yapıyorum 900 olduğu bile çıktı
daha 10 gün oldu direkt iade talebi açayım mı?neredeyse yarı yarıya düşmüş yazma hızı
belki sorun olabilir
ama bir süre daha bekle aynı yazma değerlerinde arkaplanda hiçbir uygulama çalışmıyorsa SORUN OLABİLİR.O zamanda Garantisi devam ediyorsa göndermen mantıklı olur.
daha 10 gün oldu direkt iade talebi açayım mı?
yani okuma yazma olarak her zaman aynı değerleri bulması zordaha 10 gün oldu direkt iade talebi açayım mı?
Talebi oluşturdum bir sorun olmaz değil mi onaylanmama vs gibi görselleri de bırakıyorum talebe.Gönder gitsin.
Bunu 6 taksit olarak almıştım hb'denyani okuma yazma olarak her zaman aynı değerleri bulması zor
iade edersende gaming gecesinde sana öneririz Hatta özeldende sorabilirsin zaten gaming gecesi aktifim.
@ArdaM Senin kullandığın JD m2ssdnin değerleri hala iyi mi??Yine aynı şekilde alabilirim sanırım
yani satışa uygun halde ise hiçbir sorun olmaz.Talebi oluşturdum bir sorun olmaz değil mi onaylanmama vs gibi görselleri de bırakıyorum talebe.
gerekçeni (Sorununu) açıkça bildirirsen senin lehine sonuç çıkacak ve İaden gerçekleşecektirKutusunu açtım doğal olarak ama bu sonuçlara göre sorunlu ürün olmaz mı?